Cum intenționează Harry și Meghan să prezinte noul bebeluș regal

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 aprilie 2019, 14:11
Prințul Harry și soția sa, Meghan, au decis să nu își prezinte bebelușul pe scările din fața spitalului și au un alt plan pentru a-l face cunoscut pe micuț.

Ducele și ducesa de Sussex vor trece peste tradiția de 42 de ani și nu își vor prezenta copilul la câteva ore de la naștere. În schimb, se așteaptă ca cei doi să posteze pe contul lor de Instagram o fotografie cu noul membru al familiei.

Nu vor niciun fel de distracție”, a spus o sursă pentru The Mirror.

Iar decizia lor de a ține secrete detaliile privind nașterea copilului au alimentat zvonurile potrivit cărora Meghan și-ar dori să nască acasă.

Surse regale susțin că Meghan și Harry cu siguranță „vor face publică o fotografie a bebelușului pe contul lor de Instagram pentru ca admiratorii lor să poată sărbători alături de ei, după ce deja au petrecut în privat ca o familie”.

Se pare că Meghan ar fi afirmat că „nu își dorește să nască și apoi să fie nevoită să participe la o ședință foto după doar câteva ore”.

Ducele și ducesa de Sussex sunt de acord că nu își doresc distracții din exterior și vor să savureze fiecare moment ca nouă familie”, a mai spus sursa citată.

Totuși, mass-media va fi anunțată în momentul în care Meghan va intra în travaliu și îl va aduce pe lume pe noul membru al Familiei Regale. Apoi va fi transmis un comunicat de presă în care va fi anunțat sexul și greutatea bebelușului. După câteva zile, Meghan și Harry vor invita câțiva jurnaliști la Frogmore House pentru o ședință foto oficială.

Tradiția prezentării bebelușilor regali în fața spitalului, la doar câteva ore de la naștere, a început în anul 1977, când Prințesa Anne l-a prezentat lumii pe fiul său, Peter, în fața Lindo Wing și a fost urmată de Prințesa Diana, când i-a adus pe lume pe William și Harry.

Ultimul cuplu regal care și-a prezentat copiii pe scările din fața spitalului a fost cel format din Kate și Prințul William.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter