Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

De Unica.ro, pe

În vara anului 2019, Claudia Pătrășcanu s-a separat de fostul ei soț, Gabi Bădălău, alături de care are doi fii, Gabriel și Nicholas. În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru obținerea custodiei fiilor lor.

Din ianuarie 2021, Gabi formează un cuplu atipic cu Bianca Drăgușanu. Perechea s-a despărțit și împăcat în repetate rânduri. La un moment dat, însă, Gabi declara: „Mai lasă-mă cu Bianca Drăgușanu, că eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața. Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”.

Ulterior însă, bărbatul a spus: „Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există [șanse de împăcare]”.

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Recent, mama solistei a dezvăluit ce comportament neobișnuit are Gabi față de Claudia. „Vine ca un milog, se roagă, vrea să o pupe. Asta s-a întâmplat acum două săptămâni. După 10 minute începe să o înjure, începe să o facă în toate felurile”, a spus Doina Pătrășcanu.

„Gabi, acum două săptămâni, a venit după copii. Vorbește cu noi, purtăm dialoguri, au fost niște discuții. Mi-a zis: «Dă-o dracu pe aia, o psihopată, o nebună, îmi fac treaba cu ea (n.r. Bianca Drăgușanu)»”, a mai spus mama solistei, la Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Despre Bianca, Doina a adăugat: „Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă. Cum își permite ea să-mi jignească mie copilul? Până când, domnule Capatos? Îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi. O face în tot felul pe Claudia.

Nu pot să pronunț numele la așa dudui. Își permite să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta, dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu. Dacă eram mama ei, a doua zi o desfiam”.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu iubește din nou după divorțul de Gabi Bădălău?

Care crede Claudia Pătrășcanu că sunt defectele Biancăi Drăgușanu

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Cel mai recent, Bianca declara despre Claudia: „Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are. Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”.

„Până și pe copiii ei îi învață să mă înjure și ea se dă mamă model. Nu pot să mă supăr pe o persoană atât de low [josnică], cred că are nevoie de ajutor divin și, cu siguranță, de specialitate! Sper să se vindece, că își face copiii de râs.

Să nu-mi spună mie de exemple, pentru că dacă stau s-o analizez, e vai și amar! O femeie care își manipulează copiii și îi folosește ca pe o monedă de schimb nu e femeie, nici demnă, nici mamă.

O mamă nu-l înjosește și ponegrește pe tatăl copiilor ei. O femeie adevărată, așa cum se pretinde, nu face panaramă, așa cum este! O stricăciune amărâtă de care mi-e milă”, a mai spus Bianca, potrivit Spynews.

Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu

Răspunsul Claudiei nu a întârziat. „Ce sumă de bani și-a luat de data aceasta ca să transmită acest mesaj venit din partea soțului meu? Declarația aceasta nu-i aparține ei. Nu cred că este o simplă coincidență că astăzi am primit aceleași jigniri din partea tatălui copiilor mei.

Dar la ce pot să mă aștept de la acest gen de oameni? Unul plătește și altul încasează. Ea cu siguranța are nevoie de ajutor divin și de specialitate dacă a acceptat să transmită acest mesaj”, a declarat Claudia, tot potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter