Cum era poreclită Iulia Albu în copilărie și adolescență

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 09 iulie 2018, 14:08
Iulia Albu este cel mai de temut critic când vine vorba de ținute vestimentare și nu se dă înapoi să comenteze, acid și ironic, aparițiile neinspirate ale vedetelor de la noi. Ei bine, în copilărie, și vedeta Kanal D a trecut prin ochii critici ai altora.

Iulia Albu, în vârstă de 36 de ani, este înaltă, slabă și, după cum era de așteptat, și poreclele primite de-a lungul timpului s-au legat de aceste aspecte fizice ale sale. Fashion editorul  a dezvăluit într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă pentru revista Taifasuri cum era poreclită în copilărie și adolescență: “Probabil, cea mai înaltă şi cea mai slabă din toată şcoala. Gama de porecle pe care le aveam erau „Schelet”, „Scheletron”, „Barză” sau „Girafă”. Am copilărit jumătate din viaţa mea într-o casă boierească şi am avut privilegiul să învăţ bunele maniere de la mătuşa mea (n.r. Ileana Focşa), o mare actriţă. Beam ceaiul din cești de porţelan de la Rosenthal, iar la 6 ani eu ştiam fiecare fel de mâncare cu ce furculiţă se mănâncă. La cealaltă bunică a mea, de la Horezu, mama tatălui, lucrurile stăteau cu totul altfel. Cu mătuşa mea aristocrată, când aveam 12 ani, nu ieşeam din casă fără mănuşi şi fără pălărie. În schimb, la ţară, alergam după găini și mâncam miere cu degetul din recipientele bunicului. Mătuşa mea „regală” avea reguli foarte stricte de la care nu se abătea şi era extraordinar de elegantă. Ţin minte că mergeam la biserică, iar toată ieşirea noastră în oraş era o întreagă poveste. Am fost foarte norocoasă, pe lângă faptul că şi genetic am fost privilegiată, în familia mea fiind şi actori, şi istorici celebri” – a povestit Iulia Albu pentru sursa citată.

Cum era poreclită Iulia Albu în copilărie și adolescență

Totodată, fosta soție a lui Mihai Albu, și-a amintit că în copilărie avea un partener de joacă mai puțin obișnuit: “Ţin minte şi există fotografii doveditoare că la 4-5 ani aveam o oaie pe care o chema „Baba” și o călăream la bunica din partea tatălui meu, unde mergeam o dată pe săptămână în vacanţele de vară”.

Citește și – Andreea Raicu, dezvăluiri despre ultimul an din viața sa: “Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi“

Citește și – Dragoș Bucurenci, dat afară din platoul unei emisiuni

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter