Cum au petrecut Meghan Markle și Prințul Harry Ziua Recunoștinței?

De Adelina Duinea, pe

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au celebrat joi, 26 noiembrie 2020, Ziua Recunoștinței.

La începutul anului acesta, perechea s-a separat oficial de familia regală a Marii Britanii, iar în vară s-a mutat în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles, SUA.

Cum au petrecut Meghan Markle și Prințul Harry Ziua Recunoștinței?

„Meghan și Harry au luat cina în liniște acasă. Abia așteptau să petreacă Ziua Recunoștinței în State, ca o familie. S-au bucurat de o cină tradițională gătită de ei.

Rețetele au inclus legume culese din propria lor grădină”, a declarat o sursă pentru Entertainment Tonight.

Cuplul și fiul lor, Archie Harrison (1 an și jumătate), au celebrat sărbătoarea americană alături de mama ducesei, Doria Ragland.

A fost o săptămână emoționantă pentru familia lor. Într-un eseu publicat în New York Times, Meghan a dezvăluit că a pierdut a doua ei sarcină în luna iulie.

Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie.

„Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști. Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o. Era udă din cauza lacrimilor amândurora.

Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”

A dezvăluit cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele frânte din ea”. A completat: „Pierderea și durerea ne-au chinuit pe fiecare dintre noi în 2020”.

Meghan și-a împărtășit experiența dureroasă pentru a-i încuraja pe oameni să-i „întrebe pe cei de lângă ei «te simți bine?»”, în perioada Zilei Recunoștinței.

„Oricât de mult ne-am contrazice, oricât de departe am fi unii de alții fizic, adevărul este că suntem mai conectați decât niciodată din pricina a tot ceea ce am îndurat anul acesta”, a mai scris.

„Suntem OK? Vom fi”, a încheiat.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Meghan Markle „ia în considerare să candideze la președinția Statelor Unite”

Fratele Prințesei Diana a vorbit despre sarcina pierdută de Meghan Markle

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter