Cum au petrecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda primul Crăciun împreună

De Unica.ro, pe

Artiștii Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (23 de ani) au petrecut primul Crăciun în calitate de cuplu în Republica Moldova, alături de familia solistei.

Intrați virtual în direct în platoul emisiunii La Măruță, Cleopatra și Edward au vorbit despre cum și-au petrecut sărbătorile.

Cum au petrecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda primul Crăciun împreună?

„Cleo a avut grijă de mine și eu de ea. Ne-am distrat, suntem fericiți. Suntem bine”, a mărturisit Edward. De aproape o lună, Edward nu și-a mai văzut părinții însă se va întoarce în curând în țară.

Cuplul s-a logodit în ziua în care solista a împlinit 18 ani. „Am repetat înainte să-i dau inelul. Am repetat puțin în cameră la mine pentru că e un moment unic. Cel puțin pentru mine.

Am zis că o dată în viață o să fac chestia asta și așa o să rămână. S-a simțit un pic în tonul meu că aveam emoții. Nu eram foarte coerent aseară, dar m-am descurcat”, a spus Edward, mărturisind pentru Libertatea că a avut acordul părinților artistei pentru a face marele pas.

„Cererea a fost frumoasă, intimă. Am vrut să ne ferim de ochii lumii. Am considerat acest pas ceva foarte special. M-a cerut chiar când am împlinit 18 ani”, a mai spus Cleopatra.

Când se vor căsători?

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București. Luna de miere încă nu ne-am hotărât [unde va fi].

Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru Impact.ro. Potrivit Click!, nașii perechii vor fi comediantul Dan Badea și soția lui, Mădălina.

„A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă. Este genul de bărbat care te face să strălucești”, povestea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram / likestudio_md

Citește și:

Cum arată Oana Roman nemachiată? „Am 45 de ani. Calmați-vă. Trăiți într-o …”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă din punctul de vedere al …”

Oana Roman vrea să se mute din România. În ce țară va locui și ce o împiedică să plece acum?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter