Cum au fost surprinși Alexandru Ciucu și Alina Sorescu după ce s-a zvonit că divorțează

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 12:15

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează un cuplu din anul 2008. Perechea are împreună două fiice, Carolina, în vârstă de 7 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 5.

Despre pereche s-a zvonit recent că va divorța, după ce Alexandru a fost fotografiat de către paparazzi plimbându-se prin București alături de o femeie blondă. Ulterior, Alexandru ar fi intrat alături de femeia blondă într-un apartament.

Cum au fost surprinși Alexandru Ciucu și Alina Sorescu după ce s-a zvonit că divorțează

Despre fotografiile apărute în presă, Alina a declarat la Prima TV: „Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”.

De curând, în mediul online, Alexandru a publicat o fotografie alături de Alina și de fiicele lor, Carolina și Ana. În dreptul imaginii, Alexandru a scris: „O vreme perfectă de ieșit la terasă #familytime #didavid”. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

După ce fotografiile cu el au fost publicate de Spynews, Alexandru a clarificat zvonurile. Vorbind cu Redacția.ro, bărbatul a spus despre divorț: „Nu se pune problema de așa ceva!”.

„Am mai spus-o și o spun. Nu, nu divorțăm. Nu avem niciun fel de probleme în relația de cuplu, doar ne bucurăm de discreție. Preferăm să nu discutăm despre lucruri intime”, a mai spus pentru Fanatik.

Citește și:

Aida Parascan trece prin momente dificile după sarcina pierdută. „Bărbatul cu care trebuia să am un copil nu…”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Alexandru, Alina și fiicele lor vor pleca în vacanță

„O să plecăm în vacanță. Momentan, așteptăm să fie clar cu restricțiile de călătorie. Eu sunt vaccinat, așteptăm doar să vedem ce se va mai întâmpla. Nu am stabilit destinația, e în funcție de ce se mai petrece la nivel mondial cu restricțiile”, a dezvăluit Alexandru.

În septembrie 2020, Alina a intervenit telefonic în emisiunea Vorbește Lumea pentru a clarifica tot o serie de speculații referitoare la relația lor. La vremea aceea, prezentatoarea de televiziune declara:

„Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu. Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta.

Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și familie”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter