Cine este și cum arată soțul Mirelei Oprișor, „Aspirina”din „Las Fierbinți”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Sâmbătă, 03 iulie 2021, 16:15
Mirela Oprișor a devenit una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de pe micul ecran odată cu rolul haioasei "Aspirina"din celebrul serial "Las Fierbinți" difuzat pe Pro Tv. Ei bine, ceea ce mai puțin știm despre Mirela Oprișor este că soțul său este întocmai scenaristul serialului, prin urmare și cel care-i scrie replicile delicioase ale "Aspirinei".

Mirela Oprișor, în vârstă de 48 de ani, este căsătorită cu dramaturgul și actorul Mimi Brănescu, 47 de ani, și au împreună o fată pe nume Ana. Cei doi au fost iubiți în facultate, însă au ales să meargă pe drumuri diferite în viață… cel puțin o perioadă de timp, căci după 10 ani s-au reîntâlnit și și-au continuat povestea de dragoste pe care au condus-o până la altar.

Mirela Oprisor - Aspirina din Las Fierbinti si sotul sau, Mimi Branescu si fiica lor, Ana

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu nu sunt doar soț și soție, ci și colegi de muncă și au reușit să îmbine cu succes viața personală cu viața profesională, astfel încât nu se văd trăind altfel: „Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem. Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație. Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine. (…)

Mirela Oprisor - Aspirina din Las Fierbinti si sotul sau, Mimi Branescu

Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie. Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva. De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!” – a declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.

Mirela Oprisor - Aspirina din Las Fierbinti 2

 

Citește și – Bunicul lui Flick a murit. Ce versuri emoționante a scris Domnul Rimă drept omagiu

Citește și – Gabriela Cristea, prima declarație despre sarcină

Sursă foto: arhivă Ringier, Fcaebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter