Cum arată și cu ce se ocupă Gheorghe Visu la 69 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 12:08
Gheorghe Visu a împlinit luna trecută 69 de ani, însă demonstrează că vârsta este doar un număr. Actorul debordează de energie și reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Gheorghe Visu, alias State de România sau State Potcovaru, și-a petrecut vara la Botoșani, alături de soția sa, și și-a ocupat timpul liber cu psiunile sale. Actorul pictează icoane, cântă la chitară și face sport. Gheorghe Visu a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare făcând jogging și se poate observa cu ochiul liber că se menține într-o formă de zile mari.

De altfel, Gheorghe Visu este un împătimit al drumețiilor și nu pierde nicio ocazie să-și pună rucsacu în spate și să pornească în plimbare. Actoru, asemenea colegilor de breaslă, a fost afectat de pandemia de coronavirus și de restricțiile impuse de autorități. La un moment dat, în luna iunie, a scris un mesaj ironic, dar trist pe pagina sa de Facebook, pe care a fost foarte activ în această perioadă: ”De la Teatrul Mic, la Teatrul Foarte Mic, și, în sfârșit am deschis Teatrul Deloc”. 

Citește și – Cabral despre soția sa, Andreea Ibacka: „Mă ține în teroare”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter