Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, Iulian

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 iulie 2021, 12:08

Chef Sorin Bontea (50 de ani) și soția lui formează un cuplu de mai bine de 31 de ani. Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Iulian (24 de ani) și Miruna (19 ani). Recent, în mediul online, juratul Chefi la Cuțite a publicat mai multe fotografii cu fiul lui, Iulian.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, Iulian

Tânărul este copia fidelă a tatălui său în tinerețe. Spre deosebire de renumitul bucătar, Iulian are o cu totul altă pasiune, mai precis raliurile. De curând, tânărul a finalizat o cursă pe locul al doilea. În dreptul imaginilor cu fiul lui, Sorin Bontea a scris: „Sunt un tată mândru! 🙃”.

„Zici că ești tu când erai tânăr. Frumos băiat ai, să-ți trăiască și felicitări!; Felicitări! Vă seamănă bine!; Ce băiat! Felicitări!; Felicitări – chiar poți fi mândru, ai doi copii minunați. Să vă trăiască și să fiți sănătoși cu toții!; Aveți de ce să fiți mândru!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Fotografiile au adunat până acum 190 de comentarii și aproape 40 de mii de aprecieri. Fotografii cu fiul lui Sorin Bontea găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Fiica juratului Chefi la Cuțite, Miruna, a susținut anul acesta examenul de Bacalaureat. La fel ca celebrului ei tată, și Mirunei îi place să gătească, însă mai ales deserturi. „Miruna este specialista în rețete dulci.

Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, declara chef Sorin Bontea în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut chef Sorin Bontea și soția lui?

Vorbind cu revista VIVA! despre familia sa, chef Sorin Bontea a dezvăluit cum s-au cunoscut el și soția lui, dar și care este secretul relației lor de lungă durată. „Suntem împreună din 1989 și ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas.

Citește și:

Cristina Cioran a născut înainte de termen. „Rugați-vă pentru mine și pentru ea”

Emily Burghelea, ținta criticilor pe Instagram. Cum și-a fotografiat fiica

Fiica lui Robert Turcescu, experiență neplăcută într-o sală de sport din București

La prima întâlnire, țin minte că i-am dat un trandafir roșu și, de atunci, îi dăruiesc mereu trandafiri roșii. Îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească”, a declarat Sorin Bontea.

„Pentru noi, o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație.

Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar, sunt frumos, deștept și modest”, a mai glumit bucătarul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter