Cum arată inelul Prințesei Diana pe care Meghan l-a purtat la recepția de nuntă

De Oana Dinu, pe
Fastuoasa nuntă regală s-a încheiat cu două petreceri în cinstea mirilor. După ce ducesa de Sussex a uimit pe toată lumea cu rochia ei de mireasă, seara a adăugat la ținuta ei un accesoriu neașteptat. Iată cum arată inelul Prințesei Diana pe care Meghan l-a purtat la recepția de nuntă.

După ceremonia religioasă ce a avut loc la capela St. George de la castelul Winsdor, unde prințul Harry și Meghan Markle și-au rostit jurămintele de iubire și credință unul față de celălalt, invitații au fost poftiți la recepțiile organizate de membrii familiei regale. Prima a fost petrecerea organizată de regina Elisabeta, urmată de cea de la conacul Frogmore, unde au fost așteptați 250 de invitați.

Pentru recepția pe care prințul Charles a organizat-o în cinstea mirilor, Meghan și Harry și-au schimbat ținutele și au plecat spre locație într-o mașină de lux spectaculoasă. Acolo erau așteptați de 250 de invitați.

Cum arată inelul Prințesei Diana pe care Meghan l-a purtat la recepția de nuntă

Ducele de Sussex a înlocuit costumul de mire cu un smoking, iar soția lui a purtat o rochie albă de mătase, lungă și cu umerii goi, creată de Stella McCartney, conform digi24. Cum arată inelul Prințesei Diana pe care Meghan l-a purtat la recepția de nuntă

Ducesa a optat pentru o pereche de pantofi nude, din satin, care aveau pe talpă un albastru deschis, asortat parcă cu albastrul argintiu al mașinii.

Elementul surpriză al outfit-ului lui Meghan a fost inelul cu acvamarin pe care Harry i l-a dăruit și care a aparținut mamei lui, prințesa Diana. Nu e prima oară când ea primește un astfel de cadou. Inelul de logodnă are, de asemenea, două diamante din colecția mamei soțului său.

Cum arată inelul Prințesei Diana pe care Meghan l-a purtat la recepția de nuntă

Nu doar mirii și invitații au petrecut în ziua nunții regale. Mii de oameni din toată lumea au urmărit cu emoție evenimentul la televizor și au organizat petreceri cu această ocazie, urându-le mirilor o viață lungă împreună, informează Digi24.

Citește și:

Prințesa Charlotte a cucerit inimile publicului la nunta regală. Gesturile ei au fost adorabile

Prima declarație făcută de tatăl lui Meghan după nunta regală

Sursă foto: hepta.ro/ captură Digi24

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter