Cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu 20 de ani. Prezentatoarea TV a pozat goală

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea se bucură astăzi de o carieră de succes și de o viață de familie împlinită, însă situația nu a fost dintotdeauna roz în viața sa.

Gabriela Cristea a intrat în televiziune în anul 1994, însă nu s-a bucurat de strălucire de la început și pentru că avea probleme cu banii, aceasta, la 4 ani distanță, s-a văzut nevoită să pozeze nud într-o celebră revistă dedicată bărbaților: „Au venit colegii la mine şi mi-au zis: «Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală! Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face şi nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu ştia, de fapt, că ea nu avea bani.” – declara în trecut Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabriele Cristea.

Astăzi în vârstă de 43 de ani, Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună o fetiță pe nume Bella Victoria Margot, care va împlini 1 an în septembrie anul acesta. În urmă cu 20 de ani, pe vremea când Gabriela Cristea era doar o tânără de 23 de ani, fără prejudecăți și inhibiții, s-a lăsat fotografiată complet goală. Vezi imaginile incendiare aici!

Citește și – Andreea Raicu, dezvăluiri despre ultimul an din viața sa: “Am trăit dezamăgiri, lovituri, pierderi“

Citește și – Cum decurge sarcina Adelei Popescu. Radu Vâlcan, pus la treburile casnice

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter