Cum arată fiica lui Kim Basinger. La 22 de ani a pozat complet goală

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 02 martie 2018, 13:01
Ireland Basinger-Baldwin, fiica actorilor Kim Basinger și Alec Baldwin, a pozat nud la vârsta de 22 de ani pentru o cauză nobilă.

Urmând exemplul mamei sale, actrița Kim Basinger, care, de altfel, a și inspirat-o pentru pictorial, Ireland s-a lăsat fotografiată pentru PETA, organizație care apără drepturile animalelor, în campania intitulată „Mai bine rămân fără haine decât să port îmbrăcăminte din blană”.

Am văzut fotografiile în care apare mama mea pentru această campanie, aşa că am visat să fac şi eu acest lucru. Încă din copilărie mi-am dorit să fac ceva pentru PETA. Aceasta este o cauză pe care mama mea a susţinut-o întotdeauna. Dacă nu îţi porţi câinele, atunci nu ar trebui să porţi blană niciodată, pentru că toate animalele sunt egale şi merită acelaşi respect şi aceeaşi dragoste.” – a declarat Ireland Basinger Baldwin pentru PETA, conform eonline.com.

În urmă cu 25 de ani, Kim Basinger, astăzi în vârstă de 64 de ani, a pozat complet goală pentru aceași organizație, PETA.

Kim Basinger

Kim Basinger pentru PETA

Kim Basinger și Alec Baldwin au fost căsătoriți timp de 9 ani, până în 2002, iar Ireland este unica lor fiică. De profesie fotomodel, Ireland a cochetat și cu actoria, însă faima și-a găsit-o pe podiumul de modă, fiind foarte apreciată pentru trăsăturile sale.

Citește și – Cum arată Kate del Castillo la 20 de ani după telenovela “La mentira”. Actrița a pozat goală pentru PETA

Citește și – La 48 de ani face ravagii cu poze seminud. Cum arată noua cucerire a lui Naomi Campbell

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter