Cum arăta Camilla Parker Bowles în tinerețe

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 18 septembrie 2017, 15:22
Despre Camilla Parker Bowles, Ducesa de Cornwall (70 ani), s-a spus în nenumărate rânduri că ar fi cea mai celebră amantă regală a secolului XX.

Actuala parteneră a Prințului Charles l-a cunoscut pe acesta în 1971. Pentru că făceau parte din același cerc social, cei doi obișnuiau să se întâlnească la petreceri și la tot felul de evenimente. La scurt timp după ce s-au cunoscut, s-au îndrăgostit și au început să aibă o relație… Charles era burlac, în căutarea unei soții, iar Camilla părea femeia ideală pentru el. Cel puțin din exterior.

Cea mai celebră amantă regală a secolului XX

Din interiorul Casei Regale Britanice, lucrurile se vedeau altfel. Camilla nu era potrivită pentru Charles pentru că avusese deja mai multe relații – inclusiv cu cel care avea să-i devină soț în 1973, Andrew Parker Bowles – așadar nu mai era virgină. La vremea aceea, protocolul Casei Regale era strict și trebuia respectat, fără alte comentarii.

Când Charles a plecat să-și facă stagiul militar, în Marină, Camilla s-a întors la Andrew Parker Bowles și s-a căsătorit cu acesta.

Dar toată lumea știe că ea a rămas pentru Charles prima și cea mai mare iubire, în ciuda căsătoriei lui cu Prințesa Diana, și că ulterior au devenit amanți. După moartea prințesei nu au mai avut motive să se ascundă, așa că au devenit oficial un cuplu.

Citește șiReplica Prințesei Diana pentru Camilla Parker, după ce a aflat că este amanta soțului ei

Citește șiDe ce nu a vorbit niciodată prințul Harry despre moartea prințesei Diana

Așadar, ce avea atât de special Camilla? Vezi pe pagina următoare cum arăta Camilla în tinerețe, atunci când Charles s-a îndrăgostit de ea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter