Cum arată azi, la 38 de ani, Nicoleta Luciu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 13:09
Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai râvnite vedete din showbizz-ul autohton al anilor 2000, însă de o bună perioadă de timp aceasta s-a retras complet din lumina reflectoarelor.

Nicoleta Luciu a dat viața publică pe viața de familie și a schimbat rolul de fotomodel și actriță cu rolul de mamă și soție devotată. În anul 2007 făcea furori cu rolul Rosei din telenovela fenomen Inimă de țigan, iar în 2012 s-a căsătorit cu omul de afaceri Zsolt Csergo, împreună cu care are patru copii, pe Zsolt Jr și tripleţi: Kim, Kevin şi Karoly.

Nicoleta Luciu in ziua nuntii

De atunci, cea care în 1999 cucerea titlul de Miss România, s-a mutat în orașul Miercurea Ciuc, alături de familia sa, și foarte rar a mai fost văzută la evenimente publice sau pe micul ecran. Cu toate că a renunțat la notorietate, frumoasa brunetă continuă să aibă grijă de silueta sa, ba mai mult, pe lângă măștile de înfrumusețare pe care și le aplică acasă sau la salon, Nicoleta Luciu și-a făcut operație de micșorare de stomac, liposucție și și-a injectat grăsime în fese.

Nicoleta Luciu si sora sa, Iuliana Luciu

În prezent, după multe fluctuații de greutate, Nicoleta Luciu, care a împlinit luna trecută 38 de ani, pare să fi reușit să se mențină în echilibru, la aproximativ 56 de kilograme. Cu toate că este activă pe rețelele de socializare, pozele publicate de vedetă tind să-i ascundă silueta și sunt foarte bine alese.

Conform zvonurilor din presă, întocmai operațiile de înfrumusețare la care s-ar fi supus vedeta ar fi responsabile de kilogramele în plus acumulate.

Citește și – Maia Morgenstern a fost decorată de președintele Klaus Iohannis

Citește și – Salman Khan, acuzat de violență de fosta sa iubită, actrița Aishwarya Rai

Sursă foto: Libertatea, arhivă Unica, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter