Cum arată acum actrița din „Clona”? Giovanna Antonelli are 45 de ani

De Adelina Duinea, pe

Giovanna Antonelli (45 de ani) și-a început cariera în actorie pe scena teatrului, la vârsta de doar 11 ani. Apoi, la 14 ani, și-a făcut debutul în televiziune, ca prezentatoarea a emisiunii pentru copii Angélica of the Rede Manchete.

Cum arată acum actrița din telenovela „Clona”? Giovanna Antonelli este mama a trei copii

Patru ani mai târziu, Giovanna este distribuită în prima ei telenovelă, Tropikanka. Urmează apoi telenovelele Tocaia Grande și Chica da Silva. Mai apare în serialele TV Vara secretelor noastre și Puterea dorinței, iar, în 1999, își face debutul în film, în pelicula Bossa Nova.

În 2001, după ce actrița Leticia Spiller renunță la rol, Giovanna, în mod neașteptat, primește invitația de a juca în telenovela Clona, care a fost difuzată în 38 de țări din întreaga lume. Pentru acest rol, actrița a luat lecții de dans oriental. Imagini cu actrița găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Giovanna a fost căsătorită de două ori și este mama a trei copii, un fiu, Pietro (17 ani), și două fiice gemene, Antonia și Sophia (11 ani). Între anii 2000 și 2002, Giovanna a fost căsătorită cu Ricardo Medina.

Citește și:

Lidia Buble, schimbare îndrăzneață de look după încheierea filmărilor pentru Asia Express

Adela Popescu, despre viața cu trei copii: „Privarea de somn te consumă foarte tare”

Ce probleme de sănătate are Carmen Grebenișan. „Disconfort dus spre durere”

În 2007 s-a recăsătorit cu Robert Locascio, de care a divorțat în același an. Fiul ei, Pietro, este rezultat din relația cu Murilo Benício, iar fiicele sale, Antonia și Sophia, sunt rezultate din actuala relație cu Leonardo Nogueira.

Actrița a împlinit 45 de ani în data de 18 martie a anului acesta și este foarte activă în mediul online. Are un fizic de invidiat și un chip aproape neschimbat de trecerea anilor. Pe Instagram, actrița are 14,1 milioane de urmăritori. Ultima telenovelă în care a jucat poartă numele Segundo Sol și s-a încheiat în noiembrie 2018.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter