Cum a reacționat tatăl Andrei la scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea

De Unica.ro, pe
Mihai Alexandru, tatăl Andrei, a intervenit în scandalul iscat între ginerele său, Cătălin Măruță, și Alex Velea. Acesta a mărturisit că pe fiica sa nu o interesează certurile soțului ei cu artistul. 

Scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea a luat amploare, iar tatăl Andrei, care este și managerul ei, a ținut să comunice faptul că fiica sa nu este deloc implicată în această dispută.

„O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile”, a dezvăluit tatăl Andrei pentru Fanatik.

„Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor”, a mai precizat acesta.

Tatăl Andrei, despre relația artistei cu Alex Velea și Antonia

Totodată, Mihai Alexandru a subliniat faptul că Andra se înțelege foarte bine cu Alex Velea, iar o colaborare cu acesta ar putea fi posibilă în viitor.

„Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia. S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus.

Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei”, a declarat tatăl Andrei.

Acesta este de părere că întreg scandalul este o politică a televiziunii care difuzează emisiunea lui Cătălin Măruță.

„Scandalul acesta e, probabil, politica televiziunii. Ce face Cătălin ține de politica televiziunii, de emisiunea lui, e treaba lui. Dar, așa cum procedează el, nu este treaba Andrei, ei nu vorbesc asemenea subiecte acasă. Fiecare face ce vrea când vine vorba de cariera lui”, a mai explicat Mihai Alexandru.

De unde a pornit scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea

Atât Alex Velea, cât și Antonia, l-au acuzat pe Cătălin Măruță că se folosește de numele lor pentru a ridica audiența emisiunii pe care o prezintă la PRO TV.

Antonia a susținut că prezentatorul TV menționează obsesiv numele său și al artistului Alex Velea în întrebările pe care le pune invitaților lor, de dragul audienței.

„Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

„Mi se pare că în fiecare săptămână e măcar o emisiune în care este vorba despre mine sau despre Antonia, dar într-un context defavorabil nouă. Într-un context nașpa. (…) Nu am ce să mai vorbesc cu el. S-a mai întâmplat o dată, când chema rudele fostei mele neveste ca să vorbească despre mine aiurea. Asta după ce avusesem niște ani de prietenie”, a spus și Alex Velea în urmă cu câteva zile.

Ulterior, Cătălin Măruță a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu el și cu Alex Velea în dreptul cărora a scris: „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte.

La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus.”

Citește și: Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor

Actorul James Michael Tyler a dezvăluit că suferă de cancer

Anamaria Prodan, după zvonurile că ar divorța de Reghecampf: Dacă există o amantă, o voi găsi!

Cătălin Măruță a reacționat la declarațiile lui Alex Velea despre el

Alex Velea, nou atac la adresa lui Cătălin Măruță

În toamna anului trecut, între Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea s-a iscat un conflict. Ulterior, Cătălin Măruță i-a invitat pe Lino și pe Mario în emisiunea La Măruță pentru a vorbi despre cele întâmplate.

La Xtra Night Show, Alex Velea a declarat: „Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în față. Nu e genul meu să împroșc cu noroi în stânga și în dreapta.

Cu Măruță de-asta m-am și certat. Tocmai pe ei îi invita și le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău și a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aș fi vorbit eu despre Andra cum a vorbit el despre Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, că suntem bărbați și să ne strângem mâna”.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter