Cum a fost găsit Costin Mărculescu de polițiști

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:35
Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri, în apartamentul său din București. După ce timp de câteva zile nu a mai fost văzut de vecini, iar câinele său nu se mai oprea din lătrat, poliția a fost alertată, iar oamenii legii au ajuns la casa actorului, unde au descoperit trupul neînsuflețit al acestuia.

Mărculescu a fost găsit decedat în cada plină cu apă, însă actorul era îmbrăcat, conform Spynews.

Trupul lui Costin Mărculescu a fost dus la INML, unde medicii legiști urmează să efectueze necropsia pentru a afla cauza morții acestuia.

Potrivit unor surse de la INML, actorul ar fi decedat în urmă cu două-patru zile, după stadiul de putrefacție în care se afla corpul său neînsuflețit.

Citește și: Costin Mărculescu avea datorii și intrase în depresie

De asemenea, Mara Bănică, a afirmat că suspectează că Mărculescu ar fi decedat în urma unui infarct, întrucât avea probleme cu inima. 

Acum 4 ani, eu i-am chemat salvarea. Avea probleme cu inima. Lăsase un bilet în casă în care spunea: în cazul în care mor, să se ocupe de înmormântare Pepe și, dacă nu răspunde Pepe, sunați-o pe Mara Bănică. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil să fi făcut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a declarat jurnalista.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter