Cum a trecut Amna peste divorțul de soț, după 12 ani de relație, dintre care 9 de căsnicie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 21:38

În vara anului 2019, Amna (36 de ani) confirma că ea și soțul ei au divorțat după o relație de 12 ani, dintre care 9 de căsnicie. Fostul cuplu are împreună un fiu, David, în vârstă de 6 ani. În urma separării, cântăreața s-a concentrat pe creșterea fiului ei și pe carieră.

Cum a trecut Amna peste divorțul de soț, după 12 ani de relație, dintre care 9 de căsnicie

„Nu este un subiect foarte plăcut, dar cred că este comun, mai ales în această perioadă a pandemiei. (…) Sunt foarte bine acum, alături de băiețelul meu. Ne-am mutat în casă nouă. (…) Suntem echilibrați. Ne luptăm un pic cu școala asta. Nu prea înțeleg eu cum e cu măștile și cu mersul la școală. Este foarte complicat pentru cei mici, dar ne adaptăm și avem o viață cât de cât echilibrată în nebunia asta”, a explicat Amna, în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Cred că imediat după divorț m-a ajutat incredibil de mult munca. Muzica, prietenii și sportul, mult sport. Îmi place să fac sport. Asta a funcționat la mine. Fiecare femeie are ritmul ei. E clar că, dacă ai stat mulți ani alături de un om, are multe calități și câteva defecte. Cum la noi au fost 12 ani, e nedrept să te gândești că a avut numai defecte. Suntem doi părinți uniți pentru David. Nu ne certăm. David este băiețelul nostru și suntem doi părinți uniți și civilizați. Eu nu am nimic de declarat (n.red.: despre o nouă relație) și nu știu nimic despre el. El știe”, a completat solista.

În continuarea interviului, artista mărturisește că, în urmă cu o lună, a cunoscut o fană care i-a dezvăluit că muzica ei a ajutat-o să depășească perioada divorțului. Tocmai din acest motiv, Amna a decis să vorbească deschis despre experiența proprie.

Amna: „Îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa”

Amna, pe numele real Cristina Andreea Mușat, a confirmat separarea de fostul partener de viață pe contul personal de Instagram.

„Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, așadar, stay tuned!”, scria artista în mediul online, în iulie 2019.

Foto: Instagram

Citește și:

Avocatul lui Britney Spears compară starea psihică a artistei cu cea a unui pacient în comă

Luminița Anghel s-a căsătorit cu primii doi soți pentru că „au cerut-o de nevastă”

Pavel Stratan, despre logodnicul Cleopatrei, Edward Sanda: „Un copil de aur”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter