Cum a decurs întâlnirea dintre Teo Trandafir și iubitul fiicei sale Maia

De Unica.ro, pe

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Teo Trandafir (52 de ani) a vorbit despre adopția fiicei sale Maia (17 ani), dar și despre întâlnirea cu prietenul acesteia. Prezentatoarea TV a devenit mamă la 36 de ani, deși până atunci nu-și dorise niciodată un copil.

Cum a decurs întâlnirea dintre Teo Trandafir și iubitul fiicei sale Maia

După ce a povestit cum a devenit mamă, întrebată de Cătălin Măruță dacă fiica ei are iubit, Teo a răspuns inițial: „Fi-mea n-are iubit”. Ulterior, pentru că nu s-a arătat dornică să intre în detalii, Cătălin a spus că voia doar să afle dacă Maia i-a prezentat pe cineva până la acest moment.

„Mi-a prezentat, normal că mi-a prezentat. E frumoasă, e deșteaptă, normal că mi-a prezentat. Dar cum îl cheamă și cum e [nu vreau să spun]. (…) Cum să nu mi-l prezinte. A venit omul cu flori. Tremura din toate alea. Plus că eu venisem pe atitudine așa”, a dezvăluit Teo.

„Băiatul a venit regulamentar cu flori, da”, a continuat. Întrebată dacă se vede mamă-soacră, Teo a spus: „Păi cum altfel? Asta e culmea”. Cătălin a spus că i-a adresat respectiva întrebare pentru că anterior, cei doi vorbiseră despre prima căsnicie a prezentatoarei TV, căsnicie sfârșită în divorț.

„Cred că începuserăm să ne obișnuim unul cu altul. Mie dacă nu-mi faci floricele, dacă nu-mi dai bombonele, dacă nu mă ții în priză, ajung să [mă plictisesc]. (…) Era răuț, presupun că nu numai pentru mine. Nu mai vorbim, nu vorbeam noi atunci. Despre ce să vorbim acum?”, spusese înainte.

Întrebată dacă a crescut-o pe fiica ei așa cum a fost ea crescută, Teo a completat: „Niciodată. Maia s-a crescut singură. Eu am fost doar un asistent care s-a minunat de o floare fabuloasă care se deschidea”.

Foto: Instagram

Citește și:

Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

Modelul Karolina Kurkova a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter