Cum a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra în căsătorie

De Unica.ro, pe

Andra (34 de ani) și Cătălin Măruță (43 de ani) formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de doar 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi își oficializau relația.

Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului piesei Băieții și Fetele, cântată de artistă. Cuplul are doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (5 ani).

Cum a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra în căsătorie

În cuvintele artistei, Cătălin a fost „romantic până în măduva oaselor” în momentul în care a cerut-o în căsătorie.

„Acolo am primit inelul de logodnă, la Veneția. Da, pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie, a luat o șampanie, gondolierul ne cânta în italiană. Nu mai știu ce melodie era.

Îmi tremurau picioarele, îmi era frică să nu cad în apă că eram emoționată și când mi-am dat seama ce se întâmplă, mai emoționată am fost. A fost ce trebuie, romantic până în măduva oaselor”, a declarat solista pentru Pro TV.

Cu toate acestea, în cadrul unui alt interviu, Cătălin a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie în prezența familiilor lor. „Îi făceam mereu declarații de dragoste, dar am vrut ca la căsătorie să fie martori și cei din familie, așa că am scos inelul la o masă la care erau și părinții.

Mi s-a părut mai inspirat așa, să ne bucurăm toți de moment, de răspunsul ei. Bine că a spus da, că altfel aș fi avut mulți martori la un moment cam… ciudat!”, mărturisea prezentatorul TV în 2019.

Citește și:

Gabriela Prisăcariu, primele declarații despre sarcină. Modelul nu are voie să facă sport

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Cum își protejează Kate Middleton copiii de acuzațiile lui Meghan Markle la adresa ei

O actriță din serialul „Two and a Half Men” este membră a familiei regale britanice

Care este secretul relației lor îndelungate

„Suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele. Nu aș da rețete pentru fericire, chiar nu sunt în măsură după un an de stat în casă cu soțul și cu copiii! Credeți că cinele noastre erau romantice? (râde)”, a spus Andra recent pentru revista Unica.

În urmă cu ceva timp, Andra a dezvăluit care este cel mai mare defect al soțului ei. „Vorbește prea mult la telefon, mi-a mâncat viața cu telefonul ăla!”, a spus artista, după care i-a înșirat calitățile: „E cel mai inimos, cel mai credincios, cel mai bun, cel mai iubitor, cel mai bun tată, are prea multe calități”.

Cătălin Măruță nu i-a rămas nici el dator soției sale, sugerând că, în anumite situații, Andra devine cam enervantă.

„Întotdeauna, când depășesc viteza legală, începe: ușor, ușor, ușor! Are chestia asta mereu. Pot să merg și cu 20 de kilometri la oră”, a dezvăluit el ca fiind cel mai mare defect al artistei, potrivit VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter