Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei

De Unica.ro, pe

La sfârșitul anului trecut, în mediul online Oana Roman (45 de ani) a dezvăluit că ea și soțul ei, Marius Elisei (34 de ani), s-au separat. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 6 ani.

Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei?

„Iza merge în fiecare săptămână la tatăl ei, 2-3 zile. Și săptămâna asta a luat-o, ieri [mai exact]. Eu o iau mâine la prânz pentru că avem filmări. Nu a luat-o ca eu să mă relaxez, dar așa ne-am organizat noi săptămâna asta”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Cum s-a acomodat fiica perechii despărțirii?

„Doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul [din camera ei] este doar de formă. (…) O să mint dacă o să spun că a fost simplu. Sunt un om matur, trecut prin multe. Am cumva puterea mentală să pot trece peste niște lucruri.

Pentru Isa, însă, a fost mai greu. Ea merge la Marius de ori câte ori își dorește, pentru că așa cum știți cu toții, Marius este un tată exemplar pentru Isa, a fost mereu și cu siguranță va fi în continuare.

Pentru ea, bineînțeles, a fost primul Crăciun în care nu a fost cu el, primul Revelion când la 12 noaptea am ciocnit doar noi două”, a mai declarat Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman revine la TV în emisiunea Mămici de pitici, cu lipici

„Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. (…) Voi fi una dintre cele două noi mame, care va intra în acest proiect.

Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: «Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?».

I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a mai spus Oana Roman, tot la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Foto: Instagram

Citește și:

Paula Chirilă a spus ce diagnostic a primit după ce a fost preluată de ambulanță din platoul unei emisiuni TV

Simona Halep, despre copii: „Nu aș fi niciodată capabilă să-mi sacrific familia pentru tenis”

Alin Oprea, mesaj emoționant pentru aniversarea iubitei lui Medana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter