Cu cine formează Cristi Mitrea un cuplu de aproape 4 ani. „Ne lăsăm, iar ne luăm. E foc”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 iunie 2021, 14:27

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță (43 de ani), Acasă la Măruță, Cristi Mitrea (39 de ani) a vorbit despre fosta relație cu Andreea Mantea (34 de ani), despre fiul lor, David (6 ani), dar și despre actuala lui parteneră.

Cu cine formează Cristi Mitrea un cuplu de aproape 4 ani. „Ne lăsăm, iar ne luăm. E foc”

„E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. (…) O iubesc. (…) Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat (râde). Mi-e teamă să fac pasul (n.r. să se căsătorească). Cred că ne ducem pe patru ani [de relație] eu și Andreea Caranda [producătoarea emisiunii Vorbește Lumea].

Da, ne vedem destul de des. Da, într-un fel se numește relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem amândoi pe adrenalină, amândoi suntem puternici. [Vrem] să avem ultimul cuvânt. (…)

Suntem pe smardoială. Eu am nevoie de timpul meu cu mine și mai plec să mă liniștesc. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din foarte multe puncte de vedere. Facem o echipă bună, într-adevăr. (…) Ar putea fi [viitoarea mea soție]. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a mărturisit Cristi Mitrea.

Cristi și Andreea Caranda se cunosc încă din copilărie și au o relație presărată cu despărțiri și împăcări. Întrebat de Cătălin dacă încă formează un cuplu, sportivul a spus: „De săptămâna trecută nu. Eu mă duc acasă duminică, revin vinerea. Într-un fel ciudat avem o relație. Ne lăsăm, iar ne luăm. E foc”.

Cum se înțeleg Cristi Mitrea și Andreea Mantea după 6 ani de la despărțire

„Acum ești într-o relație bună cu Andreea Mantea?”, a întrebat Măruță la începutul podcastului. „Nu. Nu știu să răspund la întrebarea «de ce?». Eu nu pot să stau într-un anume mediu. Nu sunt liniștit. Suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, habar nu am. Nu reușim să o ducem până la capăt”, a răspuns Cristi Mitrea.

Citește și: 

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Lora se retrage de la Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

Cristi nu este trecut în certificatul de naștere al fiului său și a lipsit din viața acestuia până la vârsta de „2 ani și ceva, 3 ani”, însă acum are o relație foarte apropiată cu micuțul. „Răspunsul la «nu ți l-ai dorit» (…) este că alesesem să termin relația.

Eram plecat demult și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a transmis că Andreea era însărcinată și că, indiferent de ce s-a întâmplat între noi, ea păstrează copilul. 6-7 luni am fost împreună, luni în care nu am discutat despre a avea un copil.

Eu am considerat că e musai ca lucrurile astea să se facă din dragoste și de comun acord. Da, [am iubit-o pe Andreea]. Eu n-am crezut mult timp [că era însărcinată]. Am crezut că e o încercare de a mă aduce înapoi. (…)

După aceea, știind istoria noastră, știind modul de funcționare a creșterii unui copil care stă ba la mamă, ba la tată, cum să spun, trebuie să fiu eu bine cu mine ca să am ce să-i transmit copilului. Nu mi-aș dori să crească copilul într-un mediu cu o energie foarte proastă în care sunt certuri, discuții, tonuri ridicate.

Relația cu Andreea a fost cu de toate, și cu bune și cu… toxică. Nu există nu am vrut [să fiu trecut pe certificat]. Nimeni nu m-a întrebat. N-am avut discuția, aveam o comunicare întreruptă. Eu nu cred că ești mamă sau de tată dacă e scrisă titulatura aceea”, a spus sportivul.

Foto: Facebook, Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter