Cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu? Este stabilit în Anglia

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 11:03

Dragoș Moștenescu (53 de ani), actorul care l-a interpretat pe Costel Jurcă în serialul La bloc, s-a stabilit în Londra în urmă cu 3 ani.

Cu ce se ocupă acum actorul Dragoș Moștenescu? Este stabilit în Anglia

„Noi tot aici [în Marea Britanie]. (…) Orașul este absolut superb împodobit. Păcat că, din cauza distanțării și restricțiilor, oamenii ies foarte puțin. (…) La noi acasă nu am reușit să facem bradul pentru că a fost un sfârșit de an destul de busy. Facem brăduțul cred că în weekendul ăsta. Îl așteptăm pe Moșu’ cu cadourile. Copiii mei sunt destul de mari, dar în continuare sunt absolut înnebuniți să vină Moș Crăciun cel original. (…)

Dacă ne dă voie partidul și guvernul, o să ne adunăm câțiva, câți om putea, cât o fi voie, să facem o adunare pestriță [de Crăciun]. O să am tot felul de oameni invitați. Muzicieni, comedianți, o doamnă autohtonă care este critic de comedie, un englez de origine greacă, unul de origine mauritană, un englez get-beget, o scoțiancă, doi români noi și să vedem”, a spus actorul, la Vorbește Lumea.

Întrebat de Adela dacă vor găti mâncare tradițională, Dragoș a continuat: „O să le dau peste nas cu niște sărmăluțe, îți dai seama. Da, se găsește varză murată aici, avem magazine românești. (…) Am făcut deja o tură de sarmale. (…) O să înlocuim porcul cu un curcan la cuptor pentru că e mai internațional. Piftie nu știu dacă reușim să facem pentru că nu găsim picioare de porc. Nu am reușit să găsim multe produse de porc”.

În perioada asta de pauză în ceea ce privește show-urile live, predau muzică, predau actorie. Sigur, mai înlocuiesc și profesori de mate, engleză și fizică, mă mai pricep și la asta. Dar muzică, pian și actorie predau în principal. Am mulți copii, dar și adulți. Asta fac.”

Foto: Facebook

Citește și:

Fiica Andreei Marin, Violeta, a împlinit 13 ani! „Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Cum se pregătește Smiley pentru rolul de tată? „În viața mea apar schimbări”

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter