Cristina Spătar, prima fotografie cu iubitul său

De Mădălina Manole, pe
Cristina Spătar și-a refăcut viața după divorț. Artista trăiește de peste trei ani de zile o poveste de dragoste cu un misterios bărbat pe care nu l-a prezentat public până acum.

Cristina Spătar, în vârstă de 45 de ani, are doi copii, pe Aida și Albert, din mariajul cu Alin Ionescu, care s-a încheiat în 2016. Cu toate că până acum și-a ascuns relația cu iubitul său, preferând să dea doar declarații vagi, se pare că artista și-a luat inima în dinți și a postat o primă fotografie cu acesta, însă… surprinsă din spate. Ceea ce este, însă, și mai surprinzător este că cei doi copii ai vedetei nu numai că l-au acceptat în viața lor, dar par să se înțeleagă foarte bine cu acesta: „Iubirile mele❤#mylove❤️ #myangels #myfamily❤️”, – a scris Cristina Spătar în dreptul imaginii în care partenerul său de viață apare ținându-se de mână cu Aida și Albert.

Cristina Spătar, prima fotografie cu iubitul său

„Era și timpul Cris! Bravo!”, „Să dea Domnul să fiți fericiți’, „Mă bucur pentru tine… și tu meriți să fii fericită”, „O poză cât o mie de cuvinte”, „Dar o poză cu domnul cu fața când ne arăți?”, „Bravo, felicitări! A ieșit soarele și pe strada ta”, „Să ai parte de un om așa cum ai tu sufletul!”, – au fost doar câteva dintre mesajele și urările internauților.

Cristina Spătar, prima fotografie cu iubitul său

Cristina Spătar locuiește în prezent cu chirie, alături de copiii săi, într-un apartament modest din București după ce soțul său i-a cerut să se mute din vila sa.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter