Cristina Spătar, nevoită să-și vândă bijuteriile pentru a-și întreține copiii

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 03 iunie 2019, 17:30
Cristina Spătar trece printr-o perioadă destul de grea după divorțul de soțul său, Alin Ionescu. Artista, împreună cu cei doi copii, a fost nevoită să se mute din casa acestuia într-un apartament cu chirie, însă lucrurile merg din ce în ce mai prost pentru ea din punct de vedere financiar.

Cristina Spătar susține că nu primește pensie alimentară din partea soțului său și este nevoită să-și întrețină singură cei doi copii, o fetiță și un băiat, pe nume Aida și Albert. Din păcate, nici banii pe care-i obține din activitatea sa artistică nu sunt de ajuns și este nevoită să-și vândă bijuteriile pentru a le asigura celor mici strictul necesar: „Așa cum are toată lumea în ziua de azi. Voi știți, concurența e mare, concertele din ce în ce mai puține… asta e”, – a spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar, nevoită să-și vândă bijuteriile pentru a-și întreține copiii

Cristina Spătar ar putea scoate bani frumoși dacă ar reuși să-și vândă obiectele de lux  pe care le-a pus la vânzare. Conform cancan.ro, ar lua pe ceasuri aproximativ 13.000 de euro, pe o geantă ar încasa 3.000 de euro, iar inelul de logodnă al artistei se pare că valorează cât un apartament, bijuteria fiind estimată la aproximativ 43.000 de euro.

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în 2016, dar timp de doi ani aceasta a locuit, în continuare, în vila fostului soț, de dragul celor doi copii. De câteva luni, însă a fost nevoită să-și facă bagajele și să se mute cu chirie într-un apartament modest din București.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter