Cristina Spătar şi-a amânat lansarea piesei din cauza accidentului aviatic

De Geo Berciu, pe

Regina R&B, cum a fost supranumită Cristina Spătar, s-a reîntors la prima ei dragoste, muzica, și a apelat la ajutorul lui Smiley și al echipei HaHaHa Production pentru a pregăti o piesă care să spargă topurile muzicale.

Chiar dacă a stat o perioadă departe de scenă, asta nu înseamnă că nu a fost la curent cu tot ce se întâmplă. De aceea, a ales să lucreze cu unii dintre cei mai buni, iar la clipul piesei „Zâmbesc”, un featuring cu Speak, a colaborat cu Iulian Moga, Alex Abagiu, dar şi cu Dana Budeanu, pe care o cunoaşte de zece ani. Numai că lansarea piesei, care urma să aibă loc în aceste zile, a fost amânat de către Cristina Spătar, după cum a anunţat chiar ea.
„Dragii mei, din respect pentru cei care si-au pierdut viata in tragicul accident aviatic, am hotarat sa aman lansrea celui mai nou single al meu, intitulat „Zambesc”…Voi reveni cu detalii…”, a scris cântăreaţa pe contul ei de Facebook.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter