Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 iulie 2020, 13:45
Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au botezat băiețelul în acest weekend. Ce doi au organizat un eveniment conform cu restricțiile impuse de pandemia de coronavirus și totul a decurs conform planurilor lor.

Cristina Ich, în vârstă de 31 de ani, și Alex Pițurcă au devenit părinți pentru prima dată la finele lunii octombrie 2019. Cei doi și-au botezat băiețelul cu numele Noah Alexandru, iar petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste, la Palatul Mogoșoaia. Decorul a fost ales cu grijă și integrat perfect în peisaj, iar cei doi părinți au părut desprinși din poveste. Cristina Ich a purtat o rochie vaporoasă albă, iar Alex Pițurcă a urmat-o întocmai și a purtat o ținută albă. Evenimentul s-a desfășurat în aer liber, iar celebra vloggeriță, supranumită Angelina Jolie de România, a postat mai multe imagini pe contul său de socializare.

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă chiar anul trecut, de ziua sa, însă până acum nu s-a concretizat cererea, iar cei doi nu au semnat actele oficiale.

Citește și – Elena Ionescu spune adevărul despre relația cu Emanuel

Vezi imagini de la botezul lui Noah Alexandru, Băiatul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă, în galeria foto de mai sus!

Citește și – Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit prima dată după desparțire. Cum au reacționat cei doi

Sursă foto: Instagram (cancan.ro)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter