Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: „Nu suntem un exemplu”

De Unica.ro, pe

Recent, Cristina Ich (34 de ani) a fost invitată în emisiunea Marius Tucă Show, difuzată de Aleph News. În cadrul interviului, Cristina a vorbit despre cariera, dar și despre relația ei.

Din anul 2018, Cristina formează un cuplu cu Alex Pițurcă, alături de care are un fiu, Noah Alexandru, în vârstă de 1 an. Nașii micuțului Noah sunt designerul Ana Radu și soțul ei, Alex Gavriluț.

Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: „Nu suntem un exemplu”

Întrebată ce părere a avut mama ei despre faptul că a devenit mamă la foarte scurt timp de la începerea relației cu Alexandru, Cristina a răspuns: „A fost cea mai bucuroasă”.

„M-am îndrăgostit. Eu sunt săgetător. Mă pot îndrăgosti și de 200 de ori pe zi. Dar când l-am întâlnit pe Alex și el pe mine, a fost: «Acum ori niciodată». Nu ne-am făcut vreun plan.

Nici nu știam că o să vină în viața noastră un copil. După trei luni, i-am spus: «Sunt însărcinată». Și el a zis: «Ce bine!». El cred că era pregătit. Eu cred că-și dorea. (…)

Noi suntem dezechilibrați amândoi. Nu suntem un cuplu echilibrat și un exemplu. Dar este un băiat foarte mișto și noi semănăm foarte mult, am mai spus asta și pe Instagram, la caracter”, a mai mărturisit Cristina Ich.

Când i s-a spus că, în momentul acesta, să fii influencer este un lucru important, Cristina a răspuns: „Nu, nu înseamnă nimic. (…) Succesul e de unică folosință. (…) Nici eu, dacă nu lucram în mediul online, niciodată nu credeam că ăla muncește. Aveam impresia că nu face nimic. Dar e o muncă să vorbești ore în șir, să-ți găsești subiecte, să faci campanii. E obositor, la un moment dat te obosește”.

Foto: Instagram

Citește și:

Cristina Ich, dezvăluire emoționantă despre viața și mama ei: „Foarte puțină lume știe lucrul ăsta”

Cristina Ich și-a schimbat look-ul! A fost comparată cu actrița Sophie Marceau

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter