Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină: „Am avut doar o poftă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 mai 2022, 10:30

Cristina Cioran (43 de ani) a dezvăluit recent că este însărcinată. Prezentatoarea de televiziune și iubitul ei, Alexandru Dobrescu, și-au confirmat relația la finalul anului trecut. Cei doi formează un cuplu de 7 luni.

Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină: „Am avut doar o poftă”

Cristina nu se aștepta să rămână atât de repede însărcinată. „Ne doream foarte mult, dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. (…) Sarcina e foarte ok, numai că seara am așa niște grețuri.

Eu am și rău de mișcare, așadar dacă stau o oră-două întinsă îmi trece. (…) Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic pe orice. (…) Sunt însărcinată în trei luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu oricum mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie.

O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă, de altfel. (…) Am indicații de naștere prin cezariană, dar oricum și dacă nu aveam, eu vreau ca acolo jos să fie totul la fel după operație”, a declarat Cristina Cioran, în emisiunea Xtra Night Show.

La Vorbește Lumea, Cristina a dezvăluit cum i-a dat vestea iubitului ei. „Mi-am luat un test.. Am făcut testul și, pentru că eram la birou, i-am dat mesaj pe Whats App. S-a bucurat foarte, foarte, foarte tare. Voia să spună tuturor. S-a bucurat foarte tare”, a spus.

„Ar trebui să nasc în septembrie. (…) Cred că voi lua în greutate. Fac și un tratament cu hormoni, la indicația doctoriței mele”, a continuat. Despre nuntă, a mai adăugat: „Da, din start a fost și acesta planul [să ne căsătorim], chiar înainte să fie planul ăsta [sarcina]”.

Citește și:

Cum se simte Vica Blochina după accidentul rutier în care a fost implicată

Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”

Alexandra Stan, dezvăluiri în premieră despre sexualitatea ei: „Eu iubesc și bărbații și femeile”

Cum a început relația dintre Cristina Cioran și iubitul ei?

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început. Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită”, a spus Cristina în decembrie 2021, tot la Vorbește Lumea.

Întrebată de gazde dacă iubitul ei este cunoscut, Cristina a spus: „Lăsați-l în pace!”. „Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte. Suntem la început, aveți puțintică răbdare.

Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.” Întrebată de gazde dacă au discutat serios despre viitor, Cristina a completat: „Da”.

„Ne-am cunoscut la o petrecere lângă București, la o prietenă comună. E o întâmplare fericită. Noi ne dorim lucruri cât mai frumoase împreună”, a mai spus atunci.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter