Cristina Ciobănașu se împarte între familia biologică și cea adoptivă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 04 februarie 2021, 16:51
Cristina Ciobănașu are o poveste de viață demnă de scenariul unei telenovele. Îndrăgita actriță a primit șansa vieții atunci când a fost luată sub aripa protectoare a Ruxandrei Ion, căreia astăzi îi spune “mamă“.

Cristina Ciobănașu s-a născut în Vorona, o localitate din Botoșani, într-o familie cu o condiție financiară modestă. Copilăria sa a fost grea și plină de lipsuri, părinții săi biologici fiind nevoiți să plece la muncă în străinătate pentru a le asigura un trai decent Cristinei și fratelui său, care au rămas în grija bunicii. Ei bine, viața sa s-a schimbat total atunci când producătoarea Ruxandra Ion a decis să o ia la București și să-i ofere, nu doar un acoperiș deasupra capului, ci și șansa de a-și pune în evidență talentul actoricesc cu care a fost înzestrată.

Cristina Ciobanasu si familia biologica

Au trecut peste 10 ani de când Cristina Ciobănașu a fost, practic, adoptată de Ruxandra Ion, căreia îi spune “mamă“, însă nu și-a uitat părinții biologici, ba chiar îi ajută financiar și îi vizitează de câte ori are ocazia: “E frumos să ai două familii, două locuri cărora să le spui acasă”, – a scris actrița pe contul său de Instagram.

Cristina Ciobanasu , mama sa si ruxandra ion

Cristina Ciobănașu a fost remarcată de Ruxandra Ion, supranumită “mama telenovelelor“, în timpul emisiunii “Dansez pentru tine“. Atunci a decis să o ia acasă și, ulterior, i-a găsit roluri în toate telenovelele pe care le-a produs, ba chiar și în trupa “LaLa Band“.

Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit o frumoasă poveste de dragoste, timp de aproape 9 ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului fenomen “Pariu cu viața“ și se și logodiseră. În ianuarie 2021 și-au anunțat despărțirea.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter