Cristiano Ronaldo, în pijama Louis Vuitton de peste 2000 de euro

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 septembrie 2020, 16:45

Cristiano Ronaldo (34 de ani), al doilea sportiv din istoria fotbalului care a marcat peste 100 de goluri pentru echipa națională, este mai activ ca niciodată pe rețelele de socializare.

Jucătorul de la Juventus a făcut recent o postare pe Instagram care a atras atenția tuturor. Ronaldo s-a fotografiat în pijama, la bordul yachtului. Nimic neobișnuit până aici, doar că pijamaua sa nu este nicidecum una banală, ci una în valoare de circa 2.200 de euro.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo, investigat de poliție

Jucătorul a ales să poarte unul dintre cele mai noi modele de pijamale de la Louis Vuitton. Fanii nu au întârziat cu reacțiile la vederea postării. Unii i-au lăusat alegerea vestimentară, alții au criticat-o, dar cu toate acestea postarea sa a adunat peste 8.400 de aprecieri din partea internauților.

De când și-a cumpărat yacht-ul de lux de 6 milioane de euro, Ronaldo este mai mult pe mare decât pe uscat. Practic, sportivul și-a petrecut întreaga vară la bordul ambarcațiunii.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au căsătorit în toamna lui 2019. Ei au împreună o fetiță, pe nume Alana Martina, în vârstă de 2 ani. Fotbalistul mai are trei copii, făcuți cu o mamă surogat: un băiat, Cristiano Junior, în vârstă de 9 ani, și gemenii, Eva și Mateo, în vârstă de aproape 3 ani.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter