Cristiano Ronaldo, anchetat de poliție. Fotbalistul ar fi încălcat legea pentru iubita lui, Georgina Rodriguez

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 29 ianuarie 2021, 18:21
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo ar fi anchetat de poliţia italiană pentru că ar fi încălcat legea privind măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus. 

Cristiano Ronaldo ar fi mers la Courmayeur, în regiunea Valle d’Aosta, pentru a sărbători ziua de naștere a iubitei sale, Georgina Rodriguez. Cei doi și-ar fi petrecut noaptea într-un hotel care oficial este închis.

Citește online gratuit numărul de februarie al revistei Unica

Conform regulilor sanitare în vigoare în Italia, atacantul lui Juventus Torino nu ar fi avut voie să meargă în acea regiune pentru că aceasta este o „zonă portocalie”. Ronaldo a intrat în vizorul autorităților după ce a publicat pe rețelele de socializare un video cu prietena sa, pe care ulterior la șters, informează Agerpres.

Presa italiană notează că poliţia anchetează această abatere, iar Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar putea primi o amendă.

Citește și: Cristiano Ronaldo, investigat de poliție

Nu ar fi pentru prima oară când portughezul încalcă regulile impuse de pandemia de COVID-19. În luna octombrie, acesta a plecat în Portugalia, deși lotul echipei de fotbal Juventus se afla în izolare după ce doi membri au fost testați pozitivi.

Ulterior, Cristiano Ronaldo a fost și el infectat cu noul coronavirus.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter