Cristian Boureanu și logodnica sa, Laura Dincă, s-au despărțit

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 02 august 2021, 09:42

Cristian Boureanu (47 de ani) și logodnica sa, Laura Dincă (23 de ani), s-au despărțit. Cei doi au pus capăt relației pe care o aveau dde mai bien de șase ani, iar anunțul a fost făcut chiar de fostul politician.

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat Boureanu, pentru Național.

Vestea despărțirii vine după ce, în urmă cu două luni, Cristian și Laura vorbeau despre căsătorie și copil.

Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au cuplat în 2015, după ce fostul politican a dovorțat de actuala soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel. Trei ani mai târziu, în 2018, Cristian și Laura s-au logodit, dar și-au tot amânat nunta din diverse motive.

Citeşte şi: George Clooney și soția sa, Amal, ar aștepta al treilea copil

Citeşte şi: Cum și-a câștigat Adina Buzatu primii bani, pe când avea 14 ani: „Făceam cam 1.500 de lei în două ore”

Citeşte şi: Shakira, acuzată de evaziune fiscală. Artista e datoare statului spaniol cu zeci de milioane de dolari

Citeşte şi: De ce s-a dus, de fapt, Cristina Cioran la mare în timp ce fetița ei este în spital

„Mai aşteptaţi un pic. Am avut şi noi nişte probleme, ca să ne doară capul acum despre căsătorie. Eu pot să spun că ne-am liniştit, suntem bine. El e un pic supărat, dar o să îi treacă. Toate trec. (…) Ne trezim, gătim, stăm cu căţeii, stăm la soare, dacă putem. (…) Ne-am liniştit, suntem bine, sunt împlinită. Aşteptăm să vă dăm şi veşti. (…) L-am primit pe 10 ianuarie, când am făcut 4 ani împreună. Tot timpul găseşte un prilej sa îmi ia flori. Ştie că o floare face miracol”, explica fostul politician, în urmă cu doi ani.

Se pare că și diferența de vîrstă dintre cei doi a contribuit la problemele din relație.

„Avem contraziceri, ca în orice relaţie. Eu încerc tot timpul să îl ascult, că are experienţă de viaţă, dar până nu te dai cu capul, degeaba îţi spune cineva. Eu las de la mine. Încerc să îl ascult, de fiecare dată când nu l-am ascultat, nu mi-a fost bine”, spunea Laura Dincă, acum câteva luni.

Foto –  Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter