Cristi Mitrea a dezvăluit cine este iubitul Andreei Mantea

De Unica.ro, pe

Andreea Mantea (34 de ani) și Cristi Mitrea (39 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale show-ului Burlăcița. După ce luptătorul a ieșit învingător din competiție, Andreea și Cristi au format un cuplu timp de 6-7 luni. După despărțire, prezentatoarea TV a aflat că era însărcinată și a decis să păstreze copilul.

Cristi Mitrea a dezvăluit cine este iubitul Andreei Mantea

Fostul cuplu are împreună un fiu, David, în vârstă de 6 ani. Luptătorul a lipsit din viața fiului său până la vârsta de „2 ani și ceva, 3 ani”. „Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm. Cert e că mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva. Mi-am dorit foarte mult să mă duc să mă apropii, prin prisma a ceea ce am trăit când eram mic.

Îmi doream să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea. Am avut niște discuții, negocieri, s-au întâmplat și am început ușor, ușor să dezvolt această relație cu David care este magnifică, liniștitoare, te echilibrează, îți dă un nou țel în viață”, a spus sportivul în podcastul Acasă la Măruță.

De câțiva ani, Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat a cărui identitate nu și-a dorit să o dezvăluie. În podcastul Acasă la Măruță, Cristi Mitrea a spus cine este bărbatul.

Cine este iubitul Andreei Mantea și cu ce se ocupă

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel. Ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe. Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a spus Cristi Mitrea.

Citește și:

Cum se înțeleg Cristi Mitrea și Andreea Mantea după 6 ani de la despărțire

De ce nu este Cristi Mitrea trecut în certificatul de naștere al fiului său

De ce a divorțat Raluca Pascu de Pepe și ce spune despre o nouă relație

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens”, declara Andreea Mantea în martie 2021, pentru TV Mania.

Andreea și Valeriu formează un cuplu din anul 2016. Perechea s-a cunoscut pe platourile de filmare, bărbatul fiind producător de programe TV.

În toamna anului 2020, pe YouTube, Andreea mai spunea despre partenerul ei: „Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit.

Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum… unde ajungeam? Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important.

Cred că pur și simplu mi-a fost teamă. Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter