Cristi Borcea este fericit cu Valentina Pelinel, dar are un mare regret. Ce spune despre căsătoria cu fotomodelul

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 august 2018, 18:27
Cristi Borcea și-a ispășit pedeapsa cu închisoarea și după mai bine de patru ani s-a întors acasă, la Valentina Pelinel și băiețelul lor, Milan. Cei doi au sărbătorit eliberarea milionarului printr-o vacanță romantică.

De câteva săptămâni, Cristian Borcea este un om liber, care se bucură de familia pe care o formează împreună cu fotomodelul Valentina Pelinel și copilul lor în vârstă de 2 ani, Milan Cristian. Totuși, acesta regretă faptul că, în perioada cât a lipsit, afacerile sale au avut de suferit.

“Sper ușor, ușor să-mi revin. Mă bucur de fiecare clipă petrecută de copil și Valentina. Afacerile nu merg, totuși, așa cum mi-aș fi dorit. Cel puțin ca atunci înainte să intru la închisoare”, a spus Cristi Borcea.

Pentru că relația lor de cuplu a fost greu încercată, cei doi au vrut să petreacă cât mai mult timp împreună, motiv pentru care au plecat într-o vacanță: „Am fost într-o vacanță romantică, ne-am plimbat prin multe locuri. Am dat copilul la grădiniță, merge de două, trei ori pe săptămână” a spus Valentina, conform Cancan.

Întrebat dacă au planuri de căsătorie, Cristi Borcea a evitat să vorbească despre planurile lor și a dat un răspuns evaziv: „Toată lumea va afla la momentul potrivit când și dacă ne vom căsători.”

Niciunul dintre ei nu ar fi la prima căsătorie. După nouă ani de relație, Valentina Pelinel și omul politic Cristian Boureanu au divorțat în 2014. Cristi Borcea a ajuns la altar de două ori. Cu prima soție, Mihaela Borcea, are trei copii, (pe Patrick si gemenii Angelo si Antonia Melissa), iar din mariajul cu Alina Vidican are doi copii (Alexandru si Gloria).

Citește și:

Andi Moisescu, declarație emoționantă despre soția lui, Olivia Steer

Beyonce şi Jay-Z, momente de panică la concert. Un bărbat a urcat pe scenă

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter