Costin Mărculescu a murit. Artistul a fost găsit decedat în casă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 15:33
Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul său, după ce vecini au alertat poliția. Actorul care a devenit cunoscut odată cu rolul său din "Liceeni", ar fi împlinit 51 de ani pe 29 iunie. 

Vestea cumplită a morții lui Costin Mărculescu a zguduit showbizz-ul românesc în miez de noapte. Trupul actorului a fost găsit de o echipă de descarcerare în cada apartamentului său și se pare că era în stare de putrefacție. Vecinii au început să se îngrijoreze pentru că nu-l mai văzuseră pe acesta de câteva zile, nu răspundea la telefon sau la ușă, iar câinele lătra insistent. În plus, în locuința lui Costin Mărculescu s-a spart o țeavă, iar apa a inundat mai multe locuințe.

Anunțul a fost făcut la emisiunea Extra Night Show, prezentată de Dan Capatos, la Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor, reporter al emisiunii.

Citește gratuit ediția de iunie a revistei Unica. O găsești AICI

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Marculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în doua piese TV „Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae „Al patrulea gard lângă debarcader”. În 1986 a avut sanșa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în multe emisiuni de divertisment, pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț.  Costin Mărculescu a scos șapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A colaborat cu mai multe Teatre sustinând peste 2000 de spectacole în țară și în străinatate, jucând împreună cu mai mulți actori ca Florin Piersic, Misu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Mitica Popescu, Cezara Dafinescu, Horatiu Malaele etc.

În 30 Mai 1999, a pus bazele Scolii Artistice de Modelling si Dans Sportiv Compania de Manechine si Fotomodele Costin Marculescu.

Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte de a împlini 51 de ani.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter