Costin Mărculescu avea un fiu secret. L-a cunoscut la vârsta de 5 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 iunie 2020, 16:13
Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri, în apartamentul său din București. Actorul a suferit un infarct și decesul a avut loc cu două-patru zile înainte de a fi găsit. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile.

Costin Mărculescu a trăit o viață tumultoasă. Actorul a avut numeroase aventuri și povești de dragoste, iar în urma unei relații acesta a devenit tată, însă a aflat abia când fiul său avea 5 ani. În anul 2015, Costin Mărculescu îți prezenta cu mândrie fiul la televizor, în cadrul emisiunii Acces Direct, moment surprinzător pentru toată lumea, având în vedere că nu era un familist declarat, dar și pentru el însuși, care până la 45 de ani nu știa că este tată.

Costin Mărculescu și Samira au trăit o poveste de dragoste începută în anul 2003, pe când el deținea compania de fotomodele. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar în 2008 au reluat relația, în urma căreia a rezultat un copil, alintat Bibi. Însă, Samira nu a acceptat infidelitățile actorului și nici faptul că acesta consuma alcool și a plecat la familia sa, în Australia, unde a locuit mulți ani, iar când s-a întors i-a dat vestea cea mare lui Costin Mărculescu care a fost foarte încântat de ipostaza de tată. Actorul și-a făcut testul ADN și astfel a reieșit că fosta iubită nu mințea, iar Bibi era fiul său. Cu toate că și-ar fi dorit mai multă stabilitate în viață, iată că cinci ani mai târziu actorul a murit singur, în propria locuință.

Citește și – Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look: „Cea mai bună versiune a mea”

Costin Mărculescu nu a avut prea mare noroc în dragoste, având în vedere că în 2014 se căsătorea cu Ionela Nae, cunoscută în showbizz ca Ella Nae, iar la scurt timp avea să afle că bruneta care îi furase inima, era amanta unui cunoscut om de afaceri din Alexandria, de mai bine de 14 ani.

Citește și – Ce surpriză! Delia și Loredana vor juriza împreună emisiunea “X Factor“

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter