Fosta gimnastă Corina Ungureanu a născut un băiețel

Ultimul update Marți, 03 august 2021, 16:15

Corina Ungureanu a devenit mămică la aproape 41 de ani. Fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel, care poartă numele de Carlos.

Corina Ungureanu și soțul ei, Santiago Muñoz, au ținut ascuns faptul că vor avea un copil, dar acum, cei doi au făcut marele anunț în mediul online.

„Azi, 28 iulie, Carlos Muñoz a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim, aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!”, este mesajul Corinei, la scurt timp după naștere.

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a născut un băiețel

Citeşte şi: Actorul Jay Pickett a murit la 60 de ani pe platoul de filmare

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, certată de medicul ei că s-a îngrășat prea mult. Câte kg are modelul în luna a opta de sarcină

Citeşte şi: Șerban Huidu a jignit-o public pe Mirela Vaida. Internauții, furioși de cuvintele „Cârcotașului”

Citeşte şi: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit civil

Corina și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu cinci ani pe un teren de golf, unde Santiago era instructor.

Corina Ungureanu este antrenoare și gimnastă română de talie mondială. Corina s-a retras din activitatea competițională, după o activitate competițională internațională de șase ani (1993 – 1999). A fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câștigat de două ori titlul mondial și campioană europeană la sol în anul 1998.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!