Connect-R s-a dus la „Chefi la cuțite” cu un desert inventat de el. Reacția jurațilior când l-au văzut

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 martie 2021, 12:59

Connect-R (38 de ani) i-a lăsat pe toți cu gurile căscate cu apariția sa la show-ul culinar “Chefi la cuțite”. Artistul a dovedit că are talent și în bucătărie și le-a pregătit juraților un desert pe care l-a inventat chiar el în copilărie.

Connect-R a spus că fiica sa Maya l-a convins să participle la competiția culinară și doar de dragul ei a acceptat provocarea.

Citește gratuit ediția de martie a revistei Unica. O găsești AICI

„Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la «Chefi la cuțite» . E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea COVID-19 și a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la ‘Chefi la cuțite’, că vrea acasă. Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi, aș fii cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși”, a povestit Connect-R, la Antena 1.

Citeşte şi: Chef Florin Dumitrescu s-a tuns. Cum arată juratul de la „Chefi la cuțite” acum

Artistul a dezvăluit apoi povestea preparatului său, denumit „tortul săracului” și care este, de fapt, un tort din biscuiți: „Se numește tortul săracului, e inventat de mine și pe vremea aia era cel mai sărac, aveam vreo 11 ani. E un preparat cu patru ingrediente. Taică-meu lucre atunci la o cofetărie, era tinichigiu și lucra acolo, la clădirea respectivă. Și, ca tot românul de pe vremea comunismului, se descurca așa cum putea. Și mai venea acasă cu biscuiți populari, cacao și zahăr. Și am făcut într-o zi treaba asta și am făcut tortul ăsta. Când ești copil crezi tot ceea ce faci și iese. Acum nu știu dacă o să iasă la fel de bun, dar eu sper că da.”

Desertul i-a impresionat pe jurați, dar când au văzut cine l-a pregătit, au decis să-i ofere cântărețului cuțitul de argint pentru efortul depus. Cei trei chefi oferă cuțitul de argint doar prietenilor și invitaților speciali.

Chef Florin Dumitrescu i-a mărurisit artistului că este un mare fan al muzicii sale și adoră, în special, cea mai recente piesă, „Înapoi la zero”.

„Te apreciez mult, te știu din 2004, ți-am furat mișcările de dans și am făcut senzație când eram puștan”, a spus Chef Dumitrescu.

Chef Sorin Bontea a glumit spunând că desertul lui Connect-R nu este bun de nimic: „Lasă că vă spun eu ce e, după gust. E nasol rău, știi cât e de prost, nu ai mâncat așa nasoleală de când ești tu. E nasol.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter