Connect-R, atacat dur de Iulia Albu

De Mădălina Manole, pe
Connect-R a fost luat în vizor de Iulia Albu. Fashion editor-ul i-a verificat contul de Instagram și nu a putut trece cu vederea o fotografie pe care artistul a postat-o la finalul lunii trecute.

Connect-R, 36 de ani, s-a fotografiat cu o mască de înfrumusețare de culoare neagră pe față, însă nu acesta a fost detaliul care a stârnit comentariile ironice ale Iuliei Albu, ci accesoriile purtate de artist:

Connect-R, atacat dur de Iulia Albu

„Connect-R s-a pregătit intens pentru Marţea Neagră şi ştia bine de ce. Lanţul de cocalar este un accesoriu cu valoare profundă şi exploatat, în variantele lui mai bune, de mulţi designeri internaţionali. Dar cum să îţi pui o mască cu cărbune pe faţă… cu acest lanţ la gât? Recomand un choker cu perle şi elemente art deco. Ne place Connect-R şi simţul lui… al umorului” – a scris Iulia Albu pe blogul său.

Connect-R, pe numele real Ștefan Mihalache, și Mihaela Sotrocan, pe numele de scenă Misha, în vârstă de 27 de ani, s-au căsătorit civil în 2013, iar un an mai târziu au ajuns în fața altarului. La doar 4 ani de la fericitul eveniment, cei doi artiști au semnat în mare secret actele de divorț, însă vestea au dat-o abiaîn vara anului acesta. Connect-R și Misha au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței pe care o au împreună, pe nume Maya.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter