Claudia Pătrășcanu, într-o relație sau nu? Solista a spus tot

De Unica.ro, pe

În mediul online, Claudia Pătrășcanu a publicat recent un mesaj primit de la un bărbat a cărei identitate nu a vrut să o dezvăluie. Solista și fostul ei soț, Gabi Bădălău, s-au separat în vara anului 2019. Împreună au doi fii, Gabriel și Nicholas.

„Ești cea mai frumoasă, mai sexy și mai feminină tipă pe care am văzut-o. Mi s-a confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, că femeile adevărate, capabile, mișto și cu simțul umorului sunt mega sociabile”, i-a transmis bărbatul Claudiei Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, într-o relație sau nu? Solista a spus tot

Ulterior, contactată de Antena Stars, Claudia a explicat de ce a postat acel mesaj pe rețelele de socializare. „Știți câte mesaje primesc și câte cereri în căsătorie primesc? Sunt un artist cu umor, primesc fel de fel de mesaje și uneori le postez și mă amuz.

Sunt o femeie singură de aproape doi ani. Când o să fiu pregătită să fiu cu cineva, nu o să pot să-mi ascund relația la infinit. Vreau să ies pe stradă, vreau să ies la restaurant, vreau să ies cu acel om, să merg într-o vacanță. Vreau să fac lucruri firești și omenești de care să nu mă ascund”, a declarat cântăreața.

Despre bărbatul care complimentat-o, artista a mai spus: „Este o persoană care mă urmărește pe Instagram și care îmi face complimente. Sunt zeci de bărbați care îmi scriu, dar niciunul nu mă deranjează.

O să îmi refac viața, dar de data asta viața mea nu va mai fi așa pusă peste tot. Eu știu ce vreau ca femeie. De data aceasta mai mult ca niciodată și sunt convinsă că, în momentul în care voi fi cu cineva cu adevărat, atunci nu va ști nimeni”.

Citește și:

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

Care crede Claudia Pătrășcanu că sunt defectele Biancăi Drăgușanu

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Ce așteptări are Claudia Pătrășcanu de la noul partener

„Mi-aș dori să se întâmple și pe planul ăsta ceva frumos în viața mea. Dar vreau să fie un om foarte special. Am avut o perioadă cruntă. Mi-aș dori să se întâmple și la mine, dar eu sunt cerebrală și cântăresc mai bine ca niciodată acum. Deschid ochii larg.

Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu?”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter