Cine este singurul român care lucrează direct cu Prințul Charles. Are o meserie foarte interesantă

De Ioana Tătaru, pe
Aura Woodward este singura româncă care lucrează pentru Familia Regală britanică. Aceasta conduce fundația Prințului de Wales din România, iar timpul și-l împarte între palatele regale din Londra și satele din România.

 

Aura Woodward

Aura Woodward spune că are „cea mai fascinantă slujbă din lume”. Ea conduce fundația Prințului de Wales din România și se împarte între palatele regale de la Londra, unde are biroul, și satele din România, pentru care caută soluții de dezvoltare. Este singurul român care lucrează direct cu viitorul rege al Marii Britanii. La Londra, găsește finanțare și pune la punct stragegii, pe care le aplică cu succes în satele din România. Mai exact, aceasta lucrează la un mecanism care să-i ajute pe micii fermieri să își vândă produsele peste hotare.

Aura Woodward a fost șefă de promoție la școala de jurnalism de la BBC

Împreună cu viitorul Rege al Marii Britanii gândește și aplică strategii de dezvoltare pentru satele românești. Aceasta s-a născut la țară, mai exact într-un sat din Apuseni, numit Beliș. Aura a terminat Dreptul la Cluj, iar apoi s-a înscris la școala BBC de jurnalism, pe care a absolvit-o ca șefă de promoție. Acum, lucrează într-un palat și îi conduce fundația Prințului Charles din România, de 4 ani, iar biroul său este păzit de trupele de elită ale infanteriei.

Sediul fundației, din România, se află la Viscri, într-o gospodărie sătească, ridicată în 1777, pe care au restaurat-o folosind materialele și tehnicile de atunci, cu ajutorul lui Henry Rumbold, un restaurator din Marea Britanie care a reparat clădiri istorice în toate colțurile lumii: „Nu vă dați seama cât de importantă este pentru lume Transilvania. Călătoresc pe tot globul, Noua Zeelandă, Australia, în toată Europa, în Atlanticul de Sud, dar Transilvania este unică în lume, de asta este așa de important”, a spus Henry Rumbold pentru Stirileprotv. 

Acum, Prințul Charles a început un nou proiect, mai exact promovarea produselor micilor fermieri. Anul acesta, Aura împreună cu mai mulți experți au analizat sute de produse locale, din care au ales 5. Pe toți acești producători i-au ajutat să ajungă la cel mai mare târg de produse din lume.

Sursa: Stirileprotv.ro

Sursa foto: Stirileprotv.ro, Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter