Cine este și cum arată tatăl lui Liviu Teodorescu. Ai crede că sunt frați

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 12 ianuarie 2022, 15:34
Liviu Teodorescu s-a făcut remarcat după participarea, în 2011, la primul sezon al emisiunii Vocea României, iar apoi a continuat să rămână pe micul ecran, ca actor în serialul fenomen Pariu cu viața. 

În prezent, Liviu Teodorescu este pe val, fiind considerat una din cele mai bune voci masculine din România, iar anul trecut a câștigat premiul pentru „Cea mai rapidă ascensiune” în industria muzicală. Ei bine, ceea ce mai puțin știm despre Liviu Teodorescu este că în tot acest timp a fost susținut îndeaproape de tatăl său, cel de la care, cu siguranță, a moștenit și talentul artistic.

Liviu Teodorescu si tatal sau, Mircea teodorescuTatăl lui Liviu Teodorescu este nimeni altul decât Mircea Teodorescu, actor la Teatrul Nottara. Acesta a jucat roluri episodice și în serialele “Pariu cu viaţa”, „Trăsniţii”, “Vine poliţia” sau “La Urgenţă”, dar a jucat şi în filme artistice precum “Ultimul corupt din România”, “Legiunea străină”, “Amatorul” sau “Trei fraţi de belea”.

Mircea Teodorescu, actor

Mircea Teodorescu este născut pe 15 iulie 1967 și, cu toate că anul acesta va împlini 55 de ani, între actor și fiul său, în vârstă de 29 de ani, nu se observă diferența de vârstă, cel puțin nu atât de mare.

Mircea Teodorescu, tatal lui Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu se poate mândri cu un tată cool, modern, atât în vestimentație, cât și în atitudine, energic și cu o doză bună de sex-appeal la purtător.

Liviu Teodorescu si Mircea teodorescu

Liviu Teodorescu mai are un frate mai mic, pe nume Matei Teodorescu, care, însă, nu s-a îndreptat către lumea artistică, ci a preferat partea tehnică, fiind inginer.

Citește și – Cu cine se iubeste Ștefan Stan. Artistul se pregătește de însurătoare

Liviu Mircea si Matei Teodorescu

Liviu Teodorescu alături de fratele său, Matei Teodorescu, și de tatăl său, Mircea Teodorescu

Citește șiIncredibil! Cum arată tatăl Deliei. Este călugăr la Muntele Athos

Liviu Teodorescu alaturi de familie

Liviu Teodorescu alături de familie, 2013

Citește și – Cine este și cum arată tatăl lui Cabral: “A venit să mă ia în Congo”

Sursă foto: Fcaebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter