Cine este, de fapt, iubita lui Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

De Unica.ro, pe

Recent, în presă s-a speculat că prezentatorul de televiziune Răzvan Simion (40 de ani) ar forma un cuplu cu asistenta TV Ramona Olaru (31 de ani). În cadrul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, pe care o moderează alături de Dani Oțil (40 de ani), Răzvan a declarat:

„Am rezolvat problema și cu 8 martie. Eu ieri am trecut printr-o zi în care am schimbat trei relații, una cu Ramona, una cu Alexandra Stan și încă una. Deci, trei relații într-o zi. A fost foarte interesant.

La fiecare oră mi se schimba partenera. A fost ca weekendul ăsta când am schimbat trei anotimpuri”, a spus prezentatorul, potrivit Spynews. Timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu artista Lidia Buble (27 de ani). Perechea s-a despărțit în 2020.

Cine este, de fapt, iubita lui Răzvan Simion, co-prezentatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”

Înaintea relației cu solista, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. De curând, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de actuala iubită a tatălui ei, Daliana Răducan.

Imagini cu Daliana găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Răzvan și Daliana formează un cuplu de mai bine de 9 luni, relatează Click!. În decursul acestor luni, perechea ar fi mers în mai multe vacanțe și s-ar fi afișat doar în grupurile lor de prieteni. Daliana este arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, însă de câțiva ani are propriul business.

Foto: Instagram

Citește și:

Adi Nartea a devenit tată pentru a doua oară! Primele imagini cu bebelușul

Modelul Karolina Kurkova a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil

Prințul Charles nu a mai vorbit cu Prințul Harry după ce acesta s-a separat de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter