Cine este femeia care ar fi putut ajunge ducesă de Cambridge. Prințul William a fost îndrăgostit nebunește de ea

De Oana Savin, pe
O femeie blondă, cu ochi albaștrii și un trup de invidiat ar fi putut fi ducesă de Cambridge în locul lui Kate Middleton. Și asta pentru că Prințul William s-a îndrăgostit nebunește  de ea, în urmă cu câțiva ani.

Deși acum au un mariaj fericit și au împreună trei copii, lucrurile nu au fost întotdeauna roz între Prințul William lui Katherine. La un moment dat, cei doi s-au despărțit, iar Prințul s-a îndrăgostit de o altă femeie.

Deși în prezent nu mai reprezintă un pericol pentru ducesă, Isabella Calthorpe a fost singura amenințare la adresa lui Kate. Mai mult, soția lui William a recunoscut-o drept „singura femeie care m-ar putea face geloasă”.

Cine este femeia care ar fi putut ajunge ducesă de Cambridge. Prințul William a fost îndrăgostit nebunește de ea

Încă de când a văzut-o, prințul Marii Britanii a fost cucerit de tânăra aristocrată, care era și model și actriță. Totul s-a întâmplat chiar în pauza din relația cu Kate, în 2007.

Potrivit presei britanice, William și Isabella și-ar fi consumat idila, iar aceasta l-a făcut pe prinț să o ceară de soție.

Însă, Isabella Calthorpe i-ar fi refuzat nenumăratele cereri în căsătorie, susținând că rolul la Palat nu i se potrivește, iar o relație cu el i-ar fi umbrit cariera de actriță pe care dorea să o urmeze.

Atunci când Kate și William s-au împăcat, ducesa de Cambridge i-ar fi interzis iubitului ei să o mai contacteze vreodată pe Isabella.

Trei ani mai târziu, William a cerut-o de soție pe Katherine.

Isabella Calthorpe, în vârstă de 38 de ani, este fiica lui John-Gough-Calthorp, fiul baronului Sir Richard Anstruther-Gough-Carlthorpe, şi a lui Lady Mary-Gaye Georgiana Lorna Curzon.

În prezent, Isabella este căsătorită cu moștenitorul Sam Branson, în vârstă de 33 ani. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 3 ani.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter