Cine este Cosmin Tudoran, unul dintre jurații MasterChef

De Oana Savin, pe
MasterChef revine în această toamnă la ProTV cu un juriu nou. Din acest juriu face parte și Cosmin Tudoran, unul dintre cei mai pasionați experți de vin din România.

Potrivit Știrile Pro TV, Tudoran a urmat cursurile Degustătorilor Autorizați de Vin din România, a jurizat competiții naționale și internaționale de profil și este certificat la Londra de prestigioasa instituție WINE & Spirits Education Trust.

Misiunea mea la MasterChef este simplă. Vreau să găsesc oameni care probabil sunt scoși din zona lor normală, care vor să facă altceva, sunt atrași de gătit și de pregătit și mă bucur că sunt liantul vinului cu acest super show”, a afirmat Cosmin Tudoran.

În ultimii 10 ani, principalele sale preocupări au fot vinul și mâncarea bună. A vizitat unele dintre cele ami spectaculoase crame și podgorii din lume. Pe Instagram este urmărit de aproape 100.000 de persoane și a relizat și un serial online, numit „Profu’ de Vin”.

Voiam să-i fac cunoștință exact celui ca și mine, care pe vremuri nu prea cunoștea lucruri despre vin, să-i duc informații într-un mod mai puțin academic, nu într-un mod așa scorțos. Să-l distrez și să-i vând o informație pe sub nas. Americanii îi spun acestui format infotainment”, a mai spus el.

Îmbin vinul, mâncarea și un show de televiziune care trebuie urmărit pentru că va fi WOW!”, a precizat Cosmin Tudoran.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter