Cine crede Andreea Marin că este „scorpia” din showbizul românesc?

De Unica.ro, pe

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Andreea Marin (46 de ani) a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță (43 de ani) de a răspunde mai multor întrebări picante. După fiecare răspuns, prezentatoarea TV putea alege să dezvăluie întrebarea sau să mănânce picat.

Cine crede Andreea Marin că este „scorpia” din showbizul românesc?

La prima întrebare, răspunsul prezentatoarei TV a fost „Mihaela Rădulescu”. La a doua, Andreea a răspuns: „Măruță”. Iar, la a treia, răspunsul a fost „Iulia Albu”. „E asumată treaba”, a spus Andreea.

„Tu ești poreclită zâna, cine consideri că e scorpia din showbiz”, era întrebarea. „Nu e deloc o jignire. Este pur și simplu un rol pe care și-l asumă. Adică nu cred că este uimită de răspunsul meu sau al oricui. (…) Știi cum e. Cuvântul ăsta îl poți folosi și ca alint și ca glumă și ca realitate. Alegi orice”, a mai spus Andreea.

Întrebată de Cătălin dacă este deranjată de comentariile pe care Iulia le face despre ținutele ei, Andreea a mai spus: „Îmi provoacă o mare indiferență”. „Daca ar fi numai Iulia din țara asta care ar comenta ceva despre mine într-un fel neplăcut, aș spune. Dar sunt antrenată pentru succes. N-am nicio problemă. Las vorbele să curgă și eu îmi văd pe drum.”

Cătălin a pus o întrebare extra: „Dacă ai fi într-o barcă cu Iulia Albu și Dana Budeanu, pe cine ai arunca peste bord?”. „Pe scorpie, am auzit că rechinilor le place gustul”, a glumit Andreea.

Iulia Albu, conflict de proporții cu Adelina Pestrițu

De curând, Iulia (38 de ani) a fost implicată într-un conflict de proporții cu Adelina Pestrițu (34 de ani). Tot în cadrul emisiunii La Măruță, Adelina a fost provocată să o descrie pe Iulia Albu într-un singur cuvânt. Fosta prezentatoare TV a spus că Iulia poate fi uneori „răutăcioasă”. În plus, înainte de a o descrie, Adelina a imitat o găină.

Înaintea acestui comentariu, Iulia a acuzat-o pe Adelina că își editează fotografiile din online ca să-i pară picioarele mai lungi. După acea apariție a Adelinei, deranjată, Iulia i-a adresat mai multe mesaje pe pagina de Instagram. La acestea, Adelina a oferit o replică dură.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica cea mare a fostului principe Nicolae a împlinit 5 ani. Cum arată Iris Anna, fetița pe care a recunoscut-o în 2019

Speak s-a dezbrăcat de inhibiții și a vorbit despre filmele pentru adulți. Pe ce sumă s-ar săruta cu un bărbat

Pe cine preferă Andreea Marin dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pîrva?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter