Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

De Unica.ro, pe

Din anul 2011, Cristina Șișcanu (36 de ani) este căsătorită cu Mădălin Ionescu (50 de ani). Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 3 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (17 de ani), dintr-un mariaj anterior.

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

Recent, în mediul online, Cristina a vorbit despre veniturile ei și ale soțului ei. „Mădălin a câștigat mai mult, pe undeva e firesc, dar pe de altă parte eu oricum sunt mai tânără cu 13 ani.

Când noi ne-am cuplat el deja avea o carieră. E foarte priceput și muncitor. (…) Eu eram foarte tânără [când ne-am cunoscut], aveam un salariu mai mic, dar am avut aproape în permanență un venit și acesta este cel mai important lucru.

Să fii independentă financiar. Nici sumele pe care le-am câștigat eu sau le câștig nu sunt de neglijat. Câștigurile mele se simt la bugetul familiei”, a mărturisit vedeta TV pe Instagram.

Cristina și fiica ei Petra, într-un nou show TV

De curând, Cristina și fiica ei Petra s-au implicat într-un nou proiect TV. „Mă bucur foarte mult că fac parte din reality-show-ul Mămici de pitici, cu lipici!. Într-adevăr, eu cumva am copii de toate vârstele, și de 23 de ani, și de 17 ani și un copil de 3 ani și 8 luni, Petra.

Așa că pot să spun că am trăit alături de ei mai multe etape din dezvoltarea lor. Dar cel mai important este că vom face schimb de experiență noi între noi, mamele implicate în acest proiect, dar și cu telespectatoarele noastre.

Sunt convinsă că va fi o experiență foarte constructivă, atât pentru mine, cât și pentru Petra. Iar pe telespectatori îi invit să se uite cu atenție, cu ochi vigilenți și să analizeze care dintre mămici se comportă așa cum ar trebui cu cei mici.

E greu să spui cum ar trebui să facă o mamă astfel încât să își crească copilul cât mai bine, dar putem să ne dăm cu părerea astfel încât să creăm o competiție savuroasă între mămicile care participă”, a declarat Cristina Şişcanu.

Din show mai fac parte Oana Roman și fiica ei Isabela, Roxana Vancea și fiul ei vitreg Milan și Elena Ionescu și fiul ei Răzvan.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Mareș, despre preotul care i-a botezat copilul: „Nu o să uit toată viața. Soțul mă ținea să nu…”

Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea fiu

Smiley, primele declarații despre numele fiicei lui cu Gina Pistol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter