Cine au fost primele două soții ale lui Ilie Năstase, înainte de Amalia și Brigitte

De Mădălina Manole, pe
Ilie Năstase este recunoscut în lume nu doar datorită talentului de care a dat dovadă pe terenul de tenis, ci și datorită farmecului său cu care a reușit să cucerească unele dintre cele mai frumoase femei din lume. În această categorie intră și Diana Ross, care, îndrăgostită de calitățile tenismanului, l-a urmat inclusiv în România. Din păcate, după doar câteva luni, povestea de iubire care a făcut înconjurul lumii la momentul respectiv, s-a încheiat brusc.

Cu toate acestea, Ilie Năstase, care în luna iulie va împlini vârsta de 72 de ani, a ajuns la altar doar cu patru femei, iar dacă pe Amalia Năstase și pe Brigitte Sfăt le cunoaștem, ei bine aflați că tenismenul de talie internațională a mai fost căsătorit înainte de două ori. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri. Astfel, la doar 26 de ani, Ilie Năstase nu a stat mult pe gânduri și a cerut-o de soție. Povestea lor de dragoste s-a întins pe durata unui deceniu, iar Ilie Năstase a devenit în acea perioadă pentru prima oară tată, atunci când s-a născut prima sa fiică, Natalie. Din păcate, cei doi au divorțat în 1982 și și-au continuat viața pe drumuri total diferite. Vezi aici cum arăta prima soție a lui Ilie Năstase.

Ilie Nastase in tinerete

Ilie Năstase, încă un sex-simbol al tenisului, decide la 40 de ani să-și refacă viața și după doar doi ani de la divorț, acesta se căsătorește pentru a doua oară. Aleasa inimii sale a fost o actriță, apreciată mai mult grație frumuseții sale, aceasta fiind și manechin, și mai puțin grație talentul său, pe nume Adelaide Alexandra King. Cei doi divorțează ulterior, însă între timp cuplul înfiază doi copii, pe Nicholas şi Charlotte care au rămas în grija mamei lor, în New York. Vezi aici cum arăta cea de-a doua soție a lui Ilie Năstase!

Ilie Nastase tenis

În anul 2004 Ilie Năstase anunța că se căsătorește pentru a treia oară, aleasa sa fiind modelul Amalia Teodorescu, cea care îi dăruiește două fiice, pe Alessia şi Emma Alexandra. Din păcate, șase ani mai târziu aceștia divorțează. Viața amoroasă a marelui tenismen nu se încheie însă, ci acesta decide, la 67 de ani, să-și pună, din nou, pirostriile. Se căsătorește cu Brigitte Sfăt, iar astăzi, iată că, Ilie Năstase este din nou pregătit să divorțeze, afirmăm asta deoarece cei doi au înaintat actele, dar nu reușesc să se decidă asupra viitorului statut.

Citește și – Cine este și cum arată fiica secretă a lui Ion Țiriac

Citește și – Schimb acid de replici între Amalia Năstase și Brigitte Sfăt. Ce și-au spus cele două

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter