Chris Brown a fost arestat, în Franța. Ce acuzații grave i se aduc

De Ioana Tătaru, pe
Chris Brown a fost arestat, luni, în Franța, alături de doi alți bărbați, a declarat poliția din Paris, pentru Le Figaro. Cântărețului i se aduc acuzații grave!

Chris Brown este suspectat de viol

O femeie în vârstă de 24 de ani l-a acuzat pe Chris Brown, pe bodyguard-ul acestuia și pe un prieten al cântărețului că ar fi violat-o într-o cameră de hotel a lui Brown, din Paris. Fapta ar fi avut loc în noaptea de 15 spre 16 ianuarie, a acestui an. Artistul ar fi condus-o pe presupusa victimă într-un club de noapte și ar fi convins-o să îl însoțească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra a mărturisit că a fost violată după ce a rămas singură cu artistul. Cântărețul se afla în capitala Franței pentru a participa la mai multe show-uri de modă.

Nu este prima acuzație care i se aduce lui Chris Brown

În anul 2009, Chris Brown a fost pus sub acuzare pentru că a bătut-o pe Rihanna, iubita lui de atunci. În tot acest timp, Chris Brown a mai fost implicat în scandaluri. În anul 2016 a fost arestat și pus sub acuzare pentru atac cu armă letală, iar în mai 2018, rapperul a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreț în februarie 2017.

Artistul nu a reușit să își reconsolideze nici cariera, care ar fi intrat într-un con de umbră în urma scandalurilor în care acesta a fost implicat.

Sursă foto: Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter